- Член од
- 28 октомври 2019
- Мислења
- 1.876
- Поени од реакции
- 4.582
И пред трејдот се знаеше тоаЗначи вечер Мајами добива со Торонто![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И пред трејдот се знаеше тоаЗначи вечер Мајами добива со Торонто![]()
Тарнер е центар, Сиакам е крило така да не е проблем никаков тоа. Мислам дека ќе е добар фит пиратот за Пејсерси, играат ултра офанзивна кошарка а Сиакам од крилните играчи е еден од најдобрите во транзиција. Е сеа дали се исплати трејдов од аспект на тоа што све дадоа за него не знам, ама како играч според мене ќе им одговара.Не знам и јас колку ми се свиѓа овој трансфер, особено што Браун е дифендер на позиција од 1 до 3, донесен од шампионски тим, Паскал е Паскал (ѕвер е) и најверојатно ќе го преплатат на лето со нов богат договор ама го имаа веќе Тарнер под кош. Шо знам колку би трејдал за Паскал да сум на нивно место.
Засилени се во секој случај офанзивно + дефанзивно ќе имаат 2 високи играчи под кош, да видиме само како ќе се вклопи во екипата.
Абе точно ама ај да видиме да не ги кошта трејдов, тоа е муабетот. Паскал е Паскал си носи квалитет во него на двата краја од теренот, сега што ќе прават од надворешни позиции и особено како ќе ги бранат нив ќе видиме.Тарнер е центар, Сиакам е крило така да не е проблем никаков тоа. Мислам дека ќе е добар фит пиратот за Пејсерси, играат ултра офанзивна кошарка а Сиакам од крилните играчи е еден од најдобрите во транзиција. Е сеа дали се исплати трејдов од аспект на тоа што све дадоа за него не знам, ама како играч според мене ќе им одговара.
Luka Doncic available to play Wednesday
Автоматски споено мислење:
Juta - GSW odlozena
Добро утро Колумбо, ја одложија пред дванаест часа и повеќе, ти сега откриваш.![]()
Бостон е 20-0 дома.... Очекувам да падне и Денвер вечер.
Ke падне и мајка ти, пред мојот кур.