Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Извади статистика на колку дуели се појавил Јокиќ, а Ембид не, пошто он бира на кои утакмици ќе игра.6-2 e za Embiid vo megjusebni dueli.
Ajde za 10 dena ako pobedi Jokic ke bide 6-3.![]()
Ќе ти обезбедам услови. Јаже, климаво столче.... камери.ako osvoi uste edna titula vo karierata javno ke se obesam so prenos vo zivo.
baksi ke go lapnat od Boston. Bukiraj markiraj so sakas prai ke praime muabet.Finale Baksi-Feniks
Нема шанси Бакси со Бостон.
baksi ke go lapnat od Boston. Bukiraj markiraj so sakas prai ke praime muabet.
Drugar ovaa tema e za NBA.
Ovoj igrac/trener nikogas ne igral vo NBA. Izbrisi go postot I pisi vo druga soodvetna tema.
Neka pociva vo mir.
Не знам и јас колку ми се свиѓа овој трансфер, особено што Браун е дифендер на позиција од 1 до 3, донесен од шампионски тим, Паскал е Паскал (ѕвер е) и најверојатно ќе го преплатат на лето со нов богат договор ама го имаа веќе Тарнер под кош. Шо знам колку би трејдал за Паскал да сум на нивно место.3 пика од прва рунда за играч шо му истекува договор на лето, не баш најдобар трејд за Индијана.
Значи вечер Мајами добива со Торонто
3 пика од прва рунда за играч шо му истекува договор на лето, не баш најдобар трејд за Индијана.