Premier League - 2023/2024

• Креатор на темата Креатор на темата Rollo Tomassi
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 23/24 ќе биде?

• Вкупно гласачи
    232
Не знам освен Бруно дали некој друг се враќа за со Арсенал?
Aма ако овој Јунајтед извади било што против овој Арсенал, не заслужуваме никаква титула.
Ова вчера беше очајно издание.

Не знам освен Бруно дали некој друг се враќа за со Арсенал?
Aма ако овој Јунајтед извади било што против овој Арсенал, не заслужуваме никаква титула.
Ова вчера беше очајно издание.
so ogled na luzerskiot karakter na arsenal, totalno ochekuvam vakov manchester da gi tepa i da ja izgubat titulata.

Моменталниов Манчестер ако успее да им извади реми на моменталниов Арсенал, нека земе Артета и нека се обеси на сред Олд Трафорд.

Моменталниов Манчестер ако успее да им извади реми на моменталниов Арсенал, нека земе Артета и нека се обеси на сред Олд Трафорд.
Све ми иде дека ќе биде како онаа со Ван Гал кога играше со младинци и мислам победија 3:2

Ne se zaebavajte ke gi posere arsenal na old traford. Greota tie sto ke odat da gledaat.
Ti se mocham vo ekipata i vo onoj debilon od hemo terapija izlezen.

Ne se zaebavajte ke gi posere arsenal na old traford. Greota tie sto ke odat da gledaat.
Ti se mocham vo ekipata i vo onoj debilon od hemo terapija izlezen.

И да ги посере другар мислам дека се е решено,сити шампион...читав некои најави од тотенхем дека можно било со сити да играат со младинци така да се е решено...само ненормален би изиграл реми или победа за клуб кој го мрази за тој да има успех...

Сезонава на Арсенал потсеќа на овие две на Ливерпул, каде што и да направиш ништо не е доволно (иако Арсенал се секако малце послаби од овие сезони на Пул)

1715090954836.png

Све ми иде дека ќе биде како онаа со Ван Гал кога играше со младинци и мислам победија 3:2

Различни времиња. Утепан е овој Јунајтед, и ментално, и играчки. 6-ти и 7-ми избор за CB се стартери. Се обидувам да разберам кога во Арсенал би биле повредени играчи кои би биле првите 5-6 стартери на тие позиции кои би играле, и искрено, не можам да најдам кои би биле тие играчи.

Секој натпревар се претвори во само со колку разлика ке изгубат, а не дали ке тепаат. Веќе се по одмори. Исто ке биде и во ФА Купот.

Различни времиња. Утепан е овој Јунајтед, и ментално, и играчки. 6-ти и 7-ми избор за CB се стартери. Се обидувам да разберам кога во Арсенал би биле повредени играчи кои би биле првите 5-6 стартери на тие позиции кои би играле, и искрено, не можам да најдам кои би биле тие играчи.

Секој натпревар се претвори во само со колку разлика ке изгубат, а не дали ке тепаат. Веќе се по одмори. Исто ке биде и во ФА Купот.
vratete go oshea i brown

Нека преземе Гигси до крај на сезона.

Што знам, секогаш кога биле утепани Јунајтед, ваделе ок резултат со Арсенал. Ма да сеа стварно ќе биде подвиг ако го направи тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom