Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
so ogled na luzerskiot karakter na arsenal, totalno ochekuvam vakov manchester da gi tepa i da ja izgubat titulata.Не знам освен Бруно дали некој друг се враќа за со Арсенал?
Aма ако овој Јунајтед извади било што против овој Арсенал, не заслужуваме никаква титула.
Ова вчера беше очајно издание.
Освен Сити според тебе кој друг од Англија има победнички менталитет а не лузерски.so ogled na luzerskiot karakter na arsenal, totalno ochekuvam vakov manchester da gi tepa i da ja izgubat titulata.
loserpoolОсвен Сити според тебе кој друг од Англија има победнички менталитет а не лузерски.
Све ми иде дека ќе биде како онаа со Ван Гал кога играше со младинци и мислам победија 3:2Моменталниов Манчестер ако успее да им извади реми на моменталниов Арсенал, нека земе Артета и нека се обеси на сред Олд Трафорд.
Ne se zaebavajte ke gi posere arsenal na old traford. Greota tie sto ke odat da gledaat.
Ti se mocham vo ekipata i vo onoj debilon od hemo terapija izlezen.
Све ми иде дека ќе биде како онаа со Ван Гал кога играше со младинци и мислам победија 3:2
vratete go oshea i brownРазлични времиња. Утепан е овој Јунајтед, и ментално, и играчки. 6-ти и 7-ми избор за CB се стартери. Се обидувам да разберам кога во Арсенал би биле повредени играчи кои би биле првите 5-6 стартери на тие позиции кои би играле, и искрено, не можам да најдам кои би биле тие играчи.
Секој натпревар се претвори во само со колку разлика ке изгубат, а не дали ке тепаат. Веќе се по одмори. Исто ке биде и во ФА Купот.
Сезонава на Арсенал потсеќа на овие две на Ливерпул, каде што и да направиш ништо не е доволно (иако Арсенал се секако малце послаби од овие сезони на Пул)
Прегледај го приврзокот 415886
Што знам, секогаш кога биле утепани Јунајтед, ваделе ок резултат со Арсенал. Ма да сеа стварно ќе биде подвиг ако го направи тоа.Различни времиња. Утепан е овој Јунајтед, и ментално, и играчки. 6-ти и 7-ми избор за CB се стартери. Се обидувам да разберам кога во Арсенал би биле повредени играчи кои би биле првите 5-6 стартери на тие позиции кои би играле, и искрено, не можам да најдам кои би биле тие играчи.
Секој натпревар се претвори во само со колку разлика ке изгубат, а не дали ке тепаат. Веќе се по одмори. Исто ке биде и во ФА Купот.