Serie A 2023/24

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

И Скудетото оди кај...

• Вкупно гласачи
    133
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
2. Резултатите на Интер се разочарувачки како што и самиот спомна, требаше да бидеме барем 10 бода пред вас два пати, но не бевме. Ти тоа сакаш да го прикажеш како доказ дека не сме биле класи подобри. Не е. Тоа е само доказ дека сме потфрлиле во првенството.

*Велам „беше“ затоа што од оваа година се менуваат работите, ние сме послаби од година од година и само се храбриме дека еве замените биле јаки и не било страшно. Вие од друга страна земавте многу играчи што на долг рок можеби ќе е добро ама на почетокот ќе страдате додека заличи тоа на нешто. Па ќе видиме.

И сега мислам дека Интер е подобар од Милан и фаворит за титула. Иако лани мислев дека сте и поголеми, но тогаш со Џонтра исто го тупевме пред да почне сезоната, само проблемот беше што сум ги сметал Интер за фаворити, додека сега истиот тој пишува дека цело време Интер е за класи посилен. А лани Интер беше и посилен од овогодишниот, сезоната ја почнавте со Шкриниар, Брозовиќ и Лукаку.

Моментално Милан ми е некаде на трето/четврто место.

И мислам дека вториот дел од ланската сезона, не е најдобар пример за квалитетите на Милан. Ептен се распаднавме тогаш. Ако претходно и сме освојувале повеќе бодови од што требало, играле подобро од што сме можеле, во тој период работите отидоа во сосема обратен правец и играта и резултатите беа полоши од можностите на тој тим.

Ekipo da ve prasham tuka da ne spamam po fan klubovite, za tie sto se od Skopje, ima li nekoj kafic kaj sto se sobirate od fan klub da gledate?

Ај и јас да ги дадам моите два динари…

Шампион Наполи! Убедливо има да ги гази сите у пензионерската лига! Го продадоа Ким, ама па Распадори у напад го донесоа. Руди Гарсија е топ тренер(бар ние од Рома си го знаеме..), ја знае лигата, игра напаѓачки и влегува во добро уигран тим кој сигурен сум баш ќе му легне на стилот на игра…

2.Милан. Засега најконкретни, и бар на хартија солидни засилувања… Да видиме само колку време ќе им треба да се уиграат. Пиоли не е за потценување… ипак, второ место им предвидувам.

3.Интер/Јуве! Ваква карма-каша од продажби и позајмици јас не памтам ни од нив, ни па од некој друг!
Еве те ако знаат кој кај кого ќе игра!?
Да почекаме уште две недели со трансфериве… ама еден од нив завршува трет, друг не фаќа ЛШ!

4-5.Аталанта или Лацио

6.Мојата вечно напатена Рома :(
Трета и се надевам последна среќа за Мурињо… нек си ибе матер негде по Арабија и он…
Управата тиња! Газда американец. Шта даље речи…?
Ама у добро и у зло, за нив ќе навивам до последно! :love:

И на крај поздрав за сите фанови на калчо со песната..
Распадори го купија лани.

Јуве купи само еден играч - Weah, на пат е да ја напрај првата продажба - Закариа и можно влахович. Позјамени досега нема :)

Распадори го купија лани.

Јуве купи само еден играч - Weah, на пат е да ја напрај првата продажба - Закариа и можно влахович. Позјамени досега нема :)
Mea culpa, лесно е човек да заборави кој им беа други напаѓачи покрај Осимен…
Поентата ми беше дека Руди ќе го користи повеќе, и почесто ќе го гледаме Распадори..
Нема замерки, Наполи има страшна навална линија, најдобра во серија А ни се свиѓало тоа или не…
А зошто напишав така за вас и Интер… си знаете и сами :D
Еве овие со хехенцата ќе го гледаат Квадрадо секоја Недела…:pos:
Влахо веројатно ќе го пуштите, и се поизвесно е Лукаку у Јуве! Ако јас се прашам(со моите скромни познавања), тоа е добар дил! Изгуби Влахо многу моментум у кариерата! Што повреди што други работи… А во ќумбено сепак има многу фудбал, само Алегри да го среди малце у тоа главата шуплива и да го стави на диета.

И искрено ми се слоши од така нареченине новинари, инсајдери, спонзоруши, блиски до клубот и што ти не спамери кои за кликови триста глупости објавуваат секој ден. Не пратам ништо повеќе додека не се официјализира…
Ние и без напаѓач можеме… не е проблем! Ете ќе земат некое дете од фавелите у Бразил што до вчера пуцало меѓу два камења на маало и викало “фаул! Фаул!” :yid:

Mea culpa, лесно е човек да заборави кој им беа други напаѓачи покрај Осимен…
Поентата ми беше дека Руди ќе го користи повеќе, и почесто ќе го гледаме Распадори..
Нема замерки, Наполи има страшна навална линија, најдобра во серија А ни се свиѓало тоа или не…
А зошто напишав така за вас и Интер… си знаете и сами :D
Еве овие со хехенцата ќе го гледаат Квадрадо секоја Недела…:pos:
Влахо веројатно ќе го пуштите, и се поизвесно е Лукаку у Јуве! Ако јас се прашам(со моите скромни познавања), тоа е добар дил! Изгуби Влахо многу моментум у кариерата! Што повреди што други работи… А во ќумбено сепак има многу фудбал, само Алегри да го среди малце у тоа главата шуплива и да го стави на диета.

И искрено ми се слоши од така нареченине новинари, инсајдери, спонзоруши, блиски до клубот и што ти не спамери кои за кликови триста глупости објавуваат секој ден. Не пратам ништо повеќе додека не се официјализира…
Ние и без напаѓач можеме… не е проблем! Ете ќе земат некое дете од фавелите у Бразил што до вчера пуцало меѓу два камења на маало и викало “фаул! Фаул!” :yid:
Влахо изгубил моментум и имало уште многу фудбал у Лукаку.

Кајгана форум
06.08.2023то лето Господово

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Кајгана форум

Реално не се прослави баш Влахо во Јуве, дали е до него, дали е до тренерот не знам, видеќемо. А за Лукаку и јас сум скептик, мислам дека нема ни малце од тоа што го играше во најдобрите денови.

Кајгана форум

Нема бришење! Ни моето но твоето!
Нека светка вака…

Влахович има некоја хронична болест на препони, затоа Јуве сака да се отараси од него. Затоа и Челси ко да не го сака во екипа.

Верувам ако тоа не беше случај, Јуве немаше шанси да преговара за ваков ментален свап со Лакака.

Athletes with pubalgia have an imbalance of the adductor and abdominal muscles at the pubis, that leads to an increase of the weakness of the posterior wall of the groin. This imbalance leads to a deep groin pain.

Овој како минат годините се повеќе ќе не потсеќа на Пато. Штета.

Imalo uste fudbal vo Lukaku.. Vic na godinata.. Namesto so site sili po Hojlund da otidoa, oni lukaku go nosat..

Ај вака поедноставно пошто у спинов ни сам не си веруваш.

Интер - Скудето, 2 Купа, 2 Суперкупа (финале ЛШ, пред Скудетото финале ЛЕ)

Може сите да го прогласиме Интер за господари на универзумот пошто играле финале у ЛШ и Ле, пошто за 10 године сите ќе го слават овој голем успех на неколку класи подобриот Интер
Screenshot_20230807_123659_com.android.chrome_edit_70417625211650.jpg

Интер Маестралниот севселенски тим кој има играно финале у ЛШ
Screenshot_20230807_123713_edit_70407126647068.jpg

Сите имаме комплекси реално од Интер кој има играно финале у ЛШ и Ле

Screenshot_20230807_123704_com.android.chrome_edit_70397902790820.jpg

Син школа на спинување :icon_lol::icon_lol:

Не се секирајте за Милан, има играно многу финалиња и многу победени финалиња, сам Малдини има појќе од ваш Марсеј. Гледајте си во вашиот двор, ние не се мешаме кај вас, и вие не се мешајте кај нас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom