Xplore TV MK (A1) - IPTV - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата MALINOV.A
  • Време на започнување Време на започнување
И мене ми ги скинале, HBO ги гледав овде, а ги немам на претплата.
За куп канали ми стои: не сте претплатени за овој канал
А ми напикале уште куп еротика канали, што ги немав претходно.
Без веза ... :(

Кај братучед преку network monitor успеав да видам одприлика колкав битрате имаат каналите.Секој канал е со различен м1 е до 4 спортските се до 8.

Attachments

• arena premium 1 bitrate a1 xplorer.PNG
    arena premium 1 bitrate a1 xplorer.PNG
    28,1 KB · Прегледи: 27
  • m1 film bitrate a1 xplorer.PNG
    m1 film bitrate a1 xplorer.PNG
    30,3 KB · Прегледи: 26
Го има некаде Xplore Tv apk за Андроид ТВ? Телевизорот не е официјален Андроид па не можам да го преземам од апп стор

Го има некаде Xplore Tv apk за Андроид ТВ? Телевизорот не е официјален Андроид па не можам да го преземам од апп стор

И глупоста е што ќе мораш секојпат да проверуваш дали има update за да симнуваш нова верзија apk инсталација.

И глупоста е што ќе мораш секојпат да проверуваш дали има update за да симнуваш нова верзија apk инсталација.
Таа е за телефон верзијата, официјалната за Андроид ТВ е оваа но нема опција да се превземе

Таа е за телефон верзијата, официјалната за Андроид ТВ е оваа но нема опција да се превземе
Nemozes da ja prevzemes stom televizorot ne ti e so sertificiran android tv os, stom nema sertificiran fakticki tebe ti e onoj android za tablet tamu ne raboti nitu xplore nitu move imam probuvano i dvete nikoja nejke.

Nemozes da ja prevzemes stom televizorot ne ti e so sertificiran android tv os, stom nema sertificiran fakticki tebe ti e onoj android za tablet tamu ne raboti nitu xplore nitu move imam probuvano i dvete nikoja nejke.
Како да враќам програма што веќе започнала од почеток, или пак да гледам нешто емитувано од пред 3-4часа, не гледам таква опција во апликацијата освен гледање во живо.

Dali nekoj ja koristi Xplore aplikacijata na A1 namesto ured? Renoviram doma i nekako ne mi se vklopuvaat kabli okolu televizorot :D

Гледам многу ја форсираат во последно време. Само тв канали можи да гледаш или има и видеотека со серии и филмови?

Гледам многу ја форсираат во последно време. Само тв канали можи да гледаш или има и видеотека со серии и филмови?
Има и видеотека, нешто Klasik TV, Биби и Боби имаше колку што сум видел, мислам Viasat Epic ама не сум сигурен.

Daleku od videotekata na MOVE
MTEL имаат доста српски филмови и серии. Сериите нови они ги финансираат и буквално секоја година се снимаат по две три серии. Затоа е и голем бројот содржини во видеотеката на MOVE.

MTEL имаат доста српски филмови и серии. Сериите нови они ги финансираат и буквално секоја година се снимаат по две три серии. Затоа е и голем бројот содржини во видеотеката на MOVE.
Toa za korisnikot ne e bitno, isto kako sto ne e bitno deka se nivni arena sport kanalite, bitno e deka gi nudat za 299 den

сега може со разнема на сеф да се гледа експлор, го тргнале глеј....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom