Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам за у МК но овдека во Данска еден другар си зема АјФоун за $200 нарачката си оде најнормално си плаќаш преку Ебај и по една недела максимум две требе да ти стигне дома испораката но незнам за МК ризично е не пробувај, мој советГледам понуди на Ebay за Iphone 4gb од $160-$220. Имам Visa Electron. Има ли начин да нарачам и како оди постапката?
Imam Master Card od Komercijalna i imam poracuvano dosta preku internet, sum nemal problemi.
И јас не ти препорачувам. Ќе ти го земат во пошта и нема да можеш да го пронајдеш бидејќи не го знаеш испраќачот.
1. Ако е кредитна картичка, можат да ти ги земат сите пари што ги имаш на неа + кредитот (дозволениот минус)
2. Ако е дебитна, можат да ти ги земат сите пари што ги имаш на неа.
Затоа, за купување преку интернет секогаш предлагам дебитни.
Инаку, картичката се поврзува со твојата сметка. Си ставаш пари на сметка од шалтер на банката, и толку трошиш ако е дебитна.
Зошто ЛОЛ, нема да ти го земат? Којзнае колку пакети ми снемало на наш терен штом влегле. Или поштарот ги спичкал, или се наоѓале во оние комбиња на пошта што ги ограбија неколку пати, ЛОЛ.Ке ти го земат во пошта? Лол?![]()
Трагикомично... но кај нас изгледа наплаќаат царина и за поштарина. Деновиве ќе знам поточно, ама првично така ми кажаа од царина. У стилу, ако производот чини 100 евра и за поштарина си платил 30, тие царинат на вкупната сума односно на 130 евра. Ептен нелогично, се расправав вчера... ама не попуштаа. Така било и крај. Мене сега ич не ми е јасно како можеш поштарина да цариниш (услуга) ама во земјава апсолутно ништо чудно нема. Се е можно.Финтата е дали и колку ке платиш царина..тоа е прашањето..