Зошто секогаш е така?

• Креатор на темата Креатор на темата black angel
  • Време на започнување Време на започнување
zosto maskite sekoga ocekuvaat od nas seks uste pri 3 sostanok?ovie sto se na moja vozrast uste od 1 sostanok epten nezreli se,a pak so postar ke ceka nekoe vreme pa ke mu stemni i ke te natera!ko da ne svakaat deka nevinosta e nesto posebno za devojakata....vasi mislenja

Moj sovet: otkaci go vednas bez oko da ti trepne!:wink:

zatoa so sakaat zenskoto da gi saka,a da te saka treba da ja ebavas.a za da te slusa treba da ja tepas

cekajte malce koja sigurnost imame nie deka ne ne koristi za edna vecer ako legneme uste prviot pat koa ke izlezeme?pa posle placki kukanja.....

абе тебе никој не те форсира да легнеш со него уште прва вечер ако сакаш ќе легнеш а ако нејќеш немораш,многу моронски муабети се тоа кој на кого дал или барал и која вечер,неможеш да имаш ти сигурност никогаш,може ќе му пасуе сексот со тебе па нема да те откачи,може да оди со тебе се додека не се одлучиш да се сексате пошто нели тука он бара ти не дајеш и кога ќе те фати на сец и се опашите уште вечерта може да си оди тоа е во карактерот на човекот:wink:
а плачките и кукањата нема никава работа да ти завршат :chill:

bravo be vlatko se slagam so tebe

абе тебе никој не те форсира да легнеш со него уште прва вечер ако сакаш ќе легнеш а ако нејќеш немораш,многу моронски муабети се тоа кој на кого дал или барал и која вечер,неможеш да имаш ти сигурност никогаш,може ќе му пасуе сексот со тебе па нема да те откачи,може да оди со тебе се додека не се одлучиш да се сексате пошто нели тука он бара ти не дајеш и кога ќе те фати на сец и се опашите уште вечерта може да си оди тоа е во карактерот на човекот:wink:
а плачките и кукањата нема никава работа да ти завршат :chill:

jas ne zboram licno za sebesi.da najlesno e da go otkacis ama toj posle ke otide kaj druga da go bara istoto fintata e deka nema da se opameti koga uste od prva ke go odbie

jas ne zboram licno za sebesi.da najlesno e da go otkacis ama toj posle ke otide kaj druga da go bara istoto fintata e deka nema da se opameti koga uste od prva ke go odbijat

Ќе се опамети кога ќе фати болест зашто сака да го пушти тигарот уште на прв состанок:jbg:

cekajte malce koja sigurnost imame nie deka ne ne koristi za edna vecer ako legneme uste prviot pat koa ke izlezeme?pa posle placki kukanja.....

Многу наивно размислуење ти е воа, никогаш не можеш да бидеш сигурен/на, а не па уште на првото излегување. Ако веќе прифаќаш да имате односи уште првиот пат, прифаќаш оти и ти го сакаш истото, не можеш да очекуеш дека и после тоа личноста ќе остане со тебе.

jas ne zboram licno za sebesi.da najlesno e da go otkacis ama toj posle ke otide kaj druga da go bara istoto fintata e deka nema da se opameti koga uste od prva ke go odbie

сега ти за кого му ја мислиш за тебе,за некоја друга,за фраерот што сака да го здрви на секоја од прва,што ти е гајле дали ќе отиде кај друга или не,ако е решен да кова што му стигне ќе оди кај која стигне и немој да мислиш дека со тоа што ти ќе го одбиеш ќе му дојде памет и нема да оди кај друга не се лажи(збориме општо нели) :helou:

Ве читам некое време и ајде сега и јас да кажам нешто...Отсекогаш имало и секогаш ќе има такви кои ќе сакаат и такви кои ќе дозволат нешто да се случи уште веднаш во истиот момент. Исто како што постоеле и постојат и оние кои се целосна спротивност на оние првите.

Тоа си е природно и многу нормално дека е потреба. Не е наше да ги судиме другите за она што сакаат да го прават и она што го прават. Наше е да си одлучиме дали ќе биде вака или онака, односно на нас самите останува да го направиме изборот.:smir:

...

zosto maskite sekoga ocekuvaat od nas seks uste pri 3 sostanok?ovie sto se na moja vozrast uste od 1 sostanok epten nezreli se,a pak so postar ke ceka nekoe vreme pa ke mu stemni i ke te natera!ko da ne svakaat deka nevinosta e nesto posebno za devojakata....vasi mislenja
Невиноста е посебна да.Затоа треба да се познава партнерот доволно за да се дозволат некои работи.Потребна е доверба на одередно ниво.
А за тоа дека машките секогаш очекуваат секс, треба да се земе во предвид нивото на хормони во нивото тело + фактот дека стануваат и легнуваат мислејќи на секс.

Невиноста е посебна да.Затоа треба да се познава партнерот доволно за да се дозволат некои работи.Потребна е доверба на одередно ниво.
А за тоа дека машките секогаш очекуваат секс, треба да се земе во предвид нивото на хормони во нивото тело + фактот дека стануваат и легнуваат мислејќи на секс.

da no bi trebalo da imaat barem mal procent na samokontrola

Mislam deka se uste ne si go sretnala vistinskiot za tebe... Za da se vpustis vo nesto podlaboko vo vrskata... A so ogled na toa deka imas 17 godini, imas vreme... A deka momcinjata na tvoja vozrast se nezreli apsolutno se soglasuvam...no uste ponezreli se devojkite koi ne sakaat da cekaat i se vpustaat vo nepoznato posle vtoroto izleguvanje so nekoj... Iskreno, mojot prv pat so deckoto bese posle edna godina vrska... I znam deka bev podgotvena za da go napravam toa tokmu togas... Sakam da kazam, toj voopsto ne mi vrsese nikakov pritisok i me cekase jas da resam... I znam deka ne pogresiv... I se uste sum so nego... Moj sovet e: Da ne brzas so taa odluka zatoa sto pred se si TI vo prasanje... I ne moze nekoj sosila da te natera na nesto sto ne sakas ili nan nesto za sto ne si podgotvena!:smir:

ova se mnogu glupi raboti spored mene. Ako mene mi se dopagja deckoto, i ako idam dve tri nedeli, normalno e deka ke imam odnos so nego dokolku se pokaze kako stvarno vnimatelen i fer decko. Ne mi se veruva deka seuste ima devojki koi sto se ostrucavaat dali da dadat nekomu ili ne, kako toa da e nesto sveto pa ajde sea svetiot gral ke mu pripadne naaaaaa..... c c cc. Rezil i nisto poveke...

ova se mnogu glupi raboti spored mene. Ako mene mi se dopagja deckoto, i ako idam dve tri nedeli, normalno e deka ke imam odnos so nego dokolku se pokaze kako stvarno vnimatelen i fer decko. Ne mi se veruva deka seuste ima devojki koi sto se ostrucavaat dali da dadat nekomu ili ne, kako toa da e nesto sveto pa ajde sea svetiot gral ke mu pripadne naaaaaa..... c c cc. Rezil i nisto poveke...
ни мене верувај :pos: ама ај размисли уште еднаш за ова шо го напиша :pos:
епа лоша Нате свака част осеќам јас ти овде ќе бидеш доста привилегирана од дудлачкиот дел и ловот може да биде успешен :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom