SWEDEN
38ca ama nikoj ne verue
- Член од
- 16 февруари 2007
- Мислења
- 2.531
- Поени од реакции
- 34
Abe doktore vozbuduva ne deka ne ... ama treba da bide devojkata fakman igrac a ne diletant ... toa ne vozbuduva tuku iritira i posle sekoja ponataka ke bide stavena pod ultimatum daj od prva vecer eventualno vtora radi prepichavanje neosnovano
I bre vlatko pa jas rekov deka ne mi e bitno ako sum pijan ke i se kacam ne deka nema da imam strav , znaesh li kako jako mava boks 120 kilash teskash ?
Strav e toa sine ako ne predostroznost
I plus u taa tema bese deka ne odbivam ako mene mi predlozat sex a u ovaa zamislena situacija ja treeba da baram sex
Taka da ne me fati ...sorry prc
I bre vlatko pa jas rekov deka ne mi e bitno ako sum pijan ke i se kacam ne deka nema da imam strav , znaesh li kako jako mava boks 120 kilash teskash ?
Strav e toa sine ako ne predostroznost
I plus u taa tema bese deka ne odbivam ako mene mi predlozat sex a u ovaa zamislena situacija ja treeba da baram sex
Taka da ne me fati ...sorry prc

колку што ме држат сеќавања а ме држат,нали 21 год скраја да е ако почнам да заборавам ти беше тој што не му беше битно како изгледа девојката туку само да и се качиш беше муабетот,не ти беше битно дали е дебела или слаба, btw рече дека дебелите биле посимпатични
ај гот ју![]()
![]()