Зошто секогаш е така?

• Креатор на темата Креатор на темата black angel
  • Време на започнување Време на започнување
Abe doktore vozbuduva ne deka ne ... ama treba da bide devojkata fakman igrac a ne diletant ... toa ne vozbuduva tuku iritira i posle sekoja ponataka ke bide stavena pod ultimatum daj od prva vecer eventualno vtora radi prepichavanje neosnovano

I bre vlatko pa jas rekov deka ne mi e bitno ako sum pijan ke i se kacam ne deka nema da imam strav , znaesh li kako jako mava boks 120 kilash teskash ?

Strav e toa sine ako ne predostroznost

I plus u taa tema bese deka ne odbivam ako mene mi predlozat sex a u ovaa zamislena situacija ja treeba da baram sex

Taka da ne me fati ...sorry prc :)

колку што ме држат сеќавања а ме држат,нали 21 год скраја да е ако почнам да заборавам ти беше тој што не му беше битно како изгледа девојката туку само да и се качиш беше муабетот,не ти беше битно дали е дебела или слаба, btw рече дека дебелите биле посимпатични
ај гот ју :pos: :pos:

SWEDEN напиша:
I bre vlatko pa jas rekov deka ne mi e bitno ako sum pijan ke i se kacam ne deka nema da imam strav , znaesh li kako jako mava boks 120 kilash teskash ?

Strav e toa sine ako ne predostroznost

I plus u taa tema bese deka ne odbivam ako mene mi predlozat sex a u ovaa zamislena situacija ja treeba da baram sex

Taka da ne me fati ...sorry prc :)

абе незнам и не ме интересира не се палам на дебели што би рекол burn ми се чини не љубам да љубам дебели :pos:
и не е битно кој на кого дава или нуди битно ти би и се качил а пијан не пијан заеби тоа не е никакво оправдување

Pa sea ako si nad 120 kila cak i ja bi ti se uplasil i ne bi se usudil da ti baram ... izvini

Ti ako si fakman zenska ke go spustis malce oladis ama ne ona seljackoto

Sto se zanesues be ti seljak eden ili slicno od repertoarot nash nego fino ke mu tsias zavodnicki do znenje deka ke te ima ama za toa treba praksa i nadarenost ... huh aj dosta ke mislis licno e a ne e

Kolku za informacija, daleku od 120 kg, da ne ispadne deka se falam, ama imam super i tezina i visina i telo i super izgledam, ama ne se slucilo da mi pobaraat uste na prva vecer. Sepak izgleda na tie koi bile so mene, ne im bilo bitno samo da me e*at?

ne be im bilo bitno gobleni so tebe da sijat na mesecinata ... garant toa ke da e

Inace vlatko pak ke potenciram da ne ispadnam sea ja ebam se sto se dvizi ako sum pijan i ako mi rece da mi go pusi i smrtta da e licno go vadam ne mu ja mislam a za normalni situacii e drug muabet i ne me vadi od kontekst, sine :)

Inace vlatko pak ke potenciram da ne ispadnam sea ja ebam se sto se dvizi ako sum pijan i ako mi rece da mi go pusi i smrtta da e licno go vadam ne mu ja mislam a za normalni situacii e drug muabet i ne me vadi od kontekst, sine :)

не те вадам од контекст само додавам тоа што ти го имаш кажано,а за пијано не пијано расчистивме него тука беше друг муабетот а ние го испревртевме али нема везе ќе имаат работа админите
и немој мене сине молим те се осеќам ко да му се обраќаш на небо :pos:

zosto maskite sekoga ocekuvaat od nas seks uste pri 3 sostanok?ovie sto se na moja vozrast uste od 1 sostanok epten nezreli se,a pak so postar ke ceka nekoe vreme pa ke mu stemni i ke te natera!ko da ne svakaat deka nevinosta e nesto posebno za devojakata....vasi mislenja

...ja mislam deka e toa poradi nashata praktichnost i logika, i taka sekako ke daete na kraj, pa zasto toa da ne bide i tretata vecher(protolkuvaj goova kako pregolema zelba od sto ve sakame mnogu), aj prva vtora ne ili nedaj boze rikverc:pos2:...ali tretata poshteno, mada moz i da se pocheka a u meguvremenu po kapinki uz pat ...:tv:

ne be im bilo bitno gobleni so tebe da sijat na mesecinata ... garant toa ke da e

Znaes, porano siev gobleni so sekoj so koj ke izlezev:pos:

A toa deka posakale i si pomislile vo sebe na taa rabota, normalno e.
Ama nikoj ne go pobaral toa.Ako toa mi go rece uste na prva vecer,prvo mene bi me navredil so toa sto ke me ponizi i so toa ke dokaze deka misli deka sum lesna, eden zbor i ajt vo krevet.
A posle i on ke se pokaze kako nekoe grevce koe e nezadovoleno,pa edvaj cekalo da naleta na devojka so koja ke izleze, pa uste na prva sredba da ja zamoli da mu se sozalii da mu dade. Potreba de, ne e kriv covekot:pos: :pos: :pos:

Znaes, porano siev gobleni so sekoj so koj ke izlezev:pos:

A toa deka posakale i si pomislile vo sebe na taa rabota, normalno e.
Ama nikoj ne go pobaral toa.Ako toa mi go rece uste na prva vecer,prvo mene bi me navredil so toa sto ke me ponizi i so toa ke dokaze deka misli deka sum lesna, eden zbor i ajt vo krevet.
A posle i on ke se pokaze kako nekoe grevce koe e nezadovoleno,pa edvaj cekalo da naleta na devojka so koja ke izleze, pa uste na prva sredba da ja zamoli da mu se sozalii da mu dade. Potreba de, ne e kriv covekot:pos: :pos: :pos:

А зошто мора "да се побара" со зборови? Неможе ли страста да поведе?
Онака на прв состанок се ќарувате, идете на некое интимно место(пример викендичка) па се галите и т.н.

А зошто мора "да се побара" со зборови? Неможе ли страста да поведе?
Онака на прв состанок се ќарувате, идете на некое интимно место(пример викендичка) па се галите и т.н.

Sorry ali sekogas go stavam razumot pred se. Seks uste na prv sostanok? Barem kaj mene no way. A i nikogas ne se opustam vo vrska so strasta uste na pocetok. Kolku-tolku uspevam da se kontroliram

da te zamoli ?

more da te zgrapchi jako mushki i da te zadrapa ubavo , pa da ti proveri atmosferski pritisok i vlaznosta pa ke te vidam posle grevchinja chuda ...

Ke te navredelo oti ke si se smetala za lesna ... pazi majku mu ?

A koga veke ne se smetas za lesna ? Posle kolku vreme , nedela dve tri meseci ?

Ajd sto tebe te pravi nelesna ... ? Zar samo lesnite davaat od prva vecer ? Da ne treba go upoznaesh so mama prvo pa posle da dadat procenka ?

Sorry ali sekogas go stavam razumot pred se. Seks uste na prv sostanok? Barem kaj mene no way. A i nikogas ne se opustam vo vrska so strasta uste na pocetok. Kolku-tolku uspevam da se kontroliram

Аааааа хормоните се многу опасна "дрога". Never say never:vozbud: Можеби не се случило се уште ама кој знае.....

da te zamoli ?

more da te zgrapchi jako mushki i da te zadrapa ubavo , pa da ti proveri atmosferski pritisok i vlaznosta pa ke te vidam posle grevchinja chuda ...

Ke te navredelo oti ke si se smetala za lesna ... pazi majku mu ?

A koga veke ne se smetas za lesna ? Posle kolku vreme , nedela dve tri meseci ?

Ajd sto tebe te pravi nelesna ... ? Zar samo lesnite davaat od prva vecer ? Da ne treba go upoznaesh so mama prvo pa posle da dadat procenka ?

...pa ja stvarno neznam,:nenene: novodojdenata kokoshka da iztrchala ushte eden krug poishe- logika nema, od drugive u kokosharnikot, da ne si pomislel za nejze petelot deka e lesna koka, mislam stvarno bezveze i taka na kraj se deshava toa...eeehhh zenska rabota...:baeh:

Ok devojko nemoj da sfatis nisto licno ovde samo diskutirame , jas stvarno osecam deka si fino patrijahalno odgoena ama bas me interesira zasto ako nekoj saka mora da se vozdrzuva ?

Mene na primer najubavite vrski mi bile so devojki koi mi dale od prva , toa ne mora da znaci deka e lesna nego deka jas sum dobar osvajach i toa im laska na maskite ... pazi maskite ne decata potenciram ...

Dakel nisto licno ideme dalje

cekajte malce koja sigurnost imame nie deka ne ne koristi za edna vecer ako legneme uste prviot pat koa ke izlezeme?pa posle placki kukanja.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom