Зошто секогаш е така?

• Креатор на темата Креатор на темата black angel
  • Време на започнување Време на започнување
Мора мажот некако да се опушти и повторно да се врати на животот што некогаш го имал. Иако во сексот сме само алатка што дава помош за задоволство на жената, сепак колку толку има големо влијание за стресот на мажот. Маж што нема секснато месец па дури и два, тогаш иде на голема стресна ситуација. Затоа кога ќе си најде моме во тие стресни ситуации сака да ја задоволи жената и самиот да се ослободи од тие стресеви ...

Не е секогаш така. Секој со својата среќа. Сум имала доста момчиња кои ме брзале, кои сакале се и сакале сега. Епа и јас сакав така (што се однесува до мојата слобода), и затоа после 15тина дена им ги заборавав имињата. Не беа вредни за понатамошно сеќавање.
Затоа пак, најважните младичи во мојот живот до сега, секогаш го ставале мојот комфорт пред нивниот. Го знаеле мојот став према сексот и ми оставале колку простор ми треба. Не било битно кога "побарале", туку откако го направиле тоа и јас сум го изнела своето мислење, кое и да било го почитувале. Нив уште им ги паметам имињата и и покрај лошите завршетоци (или уште траење) секогаш ќе ми бидат патоказ за понатаму.:smir:

iskreno.. ja sum 17 i ne sum imala sex do sea.... ponekad me stegne toa bushonot i mi se sakaaaaaa... ali koa kje si podrazmislam so koj sakam da bide ... kje si pocekam.... ne se brzam... ne deka sum mala ili ne mi se dava.. ama normalno ne e toa na prviot so go sretnes na ulica da mu ovozmozis zadovolstvo....i na tebe isto de... zborot mi e ako vekje mi se saka... ja da si biram koj kje e.. pa makar i nisto da ne sum imala so nego... bitnoto e da znaes deka kje bide vistinsko i deka nema da zazalis... a ne po onaa starata... ej me sakas? te sakam aj kje se sexame kje cekame 6 meseci 1 god... toa ne! jas ako sakam mozam uste sea ... ali toj so mi e prv pred se treba da go pocekam hahahaha... a ako ne mozi so nego onda sigurno kje bide nekoj an koj mu veruvam i go poznavam...

tolku

Ова со трет состанок секс, од запад сте земено?
Или па сте претерале со Секс и Градот...

eve eden primer od drugarka se znae so tipot 8 god i bea na muvanje celo vreme koga trebase da se fatat ovoj i postavi uslov da spijat zaedno....
ovoa najveke me revoltira zs maskite mislat deka nevinosta e nesto neznacajno!sepak posle toj cin stanuvas zena ne si veke devojka ne e tolku lesno...

Izvinete ama ova mi zvuci kao parola :

Devici od site zemji obedinete se :)

Eve ja ke kazam slucaj za nevina devojka :

Imav drugar najde edna naizgled ubava devojka od Sveti Nikole a on od Skopje , ona imase 17 a on 27 . BUdala rabota. Sekoj vikend idese tamu casteshe pusteshe . A taa demek go saka ama i se ceka .

JA go prasuev :

Abe sine , ti ebesh nesto ili samo si gi ebesh parite za benzin

Zalosno odgovarashe ne be uste e mala

I taka pominaa 6 , 7 i 8 meseci , a on bese na turneja non stop .

I konecno mu dade ...

Arno ama se ispostavi ne bila bash devica .

I koj kurac go motashe 8 meseci ??? Da ne se razdevicila slucajno dodeka se cepkala dur go mislela za toa vreme ?

Go prasav :

abe sine i sto sea ?

On glup churan ja prifati i takva...demek ljubov bilo ja bi rekol idiotizam ama ajde

i sto se desi tipkata dojde u Skopje na studii , doznavme deka se heftala so nekoe seljachiste policaec od nekoe blisko selo tamu stalna pacientka mu bila arno ama na kraj pak go odjeba mopjov churan a on fati stana kamiondjija i vozese 3 godini , ok stana stopan zaraboti nekoj dinar ama emocionalno go poeba ovaa ko nikoj.

I muabetov mi e , zasto da se veruva na sekoja devojka ... ako dava dava ako ne dava koa ke dae nek se javi ... zatoa ja omladinki eptem mladi koi se prepicavaat ne postuem nikad ne si na cisto

а зошто секогаш дрвите со глупости,прв,втор трет ајде бе,ово оно му дава не му дава
си налетала ти на некој кој сака само да те легне и шутне и сега секогаш било така мижи асан да ти баам

eve eden primer od drugarka se znae so tipot 8 god i bea na muvanje celo vreme koga trebase da se fatat ovoj i postavi uslov da spijat zaedno....
ovoa najveke me revoltira zs maskite mislat deka nevinosta e nesto neznacajno!sepak posle toj cin stanuvas zena ne si veke devojka ne e tolku lesno...
првото болд:ја незнам што уопште требало да се фаќаат(колку тапа збор) 8 години ја мувал за да и побара-идиот :pos:
секнд: ова ко бритни да ја слушам со она песнана како ли беше нешо I'm a girl not yet a women :pos:

а зошто секогаш дрвите со глупости,прв,втор трет ајде бе,ово оно му дава не му дава
си налетала ти на некој кој сака само да те легне и шутне и сега секогаш било така мижи асан да ти баам

првото болд:ја незнам што уопште требало да се фаќаат(колку тапа збор) 8 години ја мувал за да и побара-идиот :pos:
секнд: ова ко бритни да ја слушам со она песнана како ли беше нешо I'm a girl not yet a women :pos:

samo ti rebri me!i amante temava ne ja otvoriv samo za mene za soveti,tuku dadov opsto

More vlatkolik ako ja rebris vaka nema da ti dade ni posle 3 meseca a za 3 dena ke mozes samo da sanjash :)

Mala sala ne zamerajte

samo ti rebri me!i amante temava ne ja otvoriv samo za mene za soveti dadov opsto
зар веќе почнав да мрчам :kesa: не ми се верува :pos:

More vlatkolik ako ja rebris vaka nema da ti dade ni posle 3 meseca a za 3 dena ke mozes samo da sanjash :)

Mala sala ne zamerajte

јас сум стрплив момак ако треба ќе чекам и ќе билдам рука :pos: не сум ја ко другите :pos:
:dudlac: може некој да ми направи мене едно вакво специјано смајли али да пишуе јас сум брате дудлач :pos: :pos: :pos:
сори фор Д оф:se_ molam

Arno ama se ispostavi ne bila bash devica .

I koj kurac go motashe 8 meseci ??? Da ne se razdevicila slucajno dodeka se cepkala dur go mislela za toa vreme ?

Go prasav :

abe sine i sto sea ?

On glup churan ja prifati i takva...demek ljubov bilo ja bi rekol idiotizam ama ajde

Sto sakas da kazes devojkata koja ja izgubila nevinosta so nekoj drug od porano, deckoto sto e so nea vo momentot treba da i raskine i da ja shutne samo zatooa sto ne i e prv. Ili pa nesto drugo ti bese poentata?:toe:

Ne rekov jas toa

rekov deka go maftala 8 meseci deka e devica i u tie 8 meseci ne mu davashe da ja fati poveke od leva cicka a za sex samo sanjashe , a ovoj ko macenik izigravashe relly driver pariz dakar iliti skopje sveti nikole sekoj vikend a u stvari ne bila devica samo se prepravala deka e ...

Sto sakas da kazes devojkata koja ja izgubila nevinosta so nekoj drug od porano, deckoto sto e so nea vo momentot treba da i raskine i da ja shutne samo zatooa sto ne i e prv. Ili pa nesto drugo ti bese poentata?:toe:

Ne rekov jas toa

rekov deka go maftala 8 meseci deka e devica i u tie 8 meseci ne mu davashe da ja fati poveke od leva cicka a za sex samo sanjashe , a ovoj ko macenik izigravashe relly driver pariz dakar iliti skopje sveti nikole sekoj vikend a u stvari ne bila devica samo se prepravala deka e ...

и кој е тука папак,работава ја шетам ја частам маста и ја вадам али не ја пипам :pos:

Ne be deckovo e stvarno fin ... on so site zenski taka saka da gi ispostue ...

Ne rekov jas toa

Znaci, so ova sto ti go napisa ispagja na deckoto bi mu se isplatelo da izigrava relly driver samo dokolku ja e*el. Pisuvas kako on samo za seks da odel tamu i izigraval macenik.
Ako vistinski ja sakal i ako mu znacela, bi bil so nea i bez da imaat seks i bi ja cekal koga ke bide spremna (bez razlika sto ne i bil prvpat). Od kaj znaes moze i bilo sram da mu priznae deka ne e nevina ili pa se plasela o negovata reakcija i od toa sto on ke go pomisli za nea.
Iako ako stvarno prvo mu rekla deka e nevina, a posle ispagja deka ne e, se zeznala. Lazga ispadnala.Ako ne sakala da kaze bolje da si kutela

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom