Дали и од што може да пораснат градите?

• Креатор на темата Креатор на темата For_My_Love_o-0
  • Време на започнување Време на започнување
Во Босна се врши истрага по гуми за џвакање од кои растат градите! Агенцијата за безбедност на храната при БИХ, пратила допис до сите свои надлежни...

... инспекции да проверат дали на домашниот пазар се продава овој производ од кои растат градите, a коj е од кинеско потекло.

Агенцијата наложила, доколку се пронајдат овие мастики од фирмата "Big Boobs" да се повлечат од пазарот, бидејќи ја содржат кинеската билка ,,puereria mirisica,, која инаку се користи во козметиката за зголемување и зацврстување на градите.

Според информациите кои што ги имаат босанските власти, овој производ го има на пазарот во Хрватска.

(преземено од тука)

Znaci na makedonskite pazari nema sansi da se najde taa guma za dzvakanje ...:toe:

Аууууу каква тема ееј,сеа имаше најнова вест дека растеле од некои кинески мастики затоа шо имале некои состојки од некое си растение.

edit:Друг пат побргу ќе пишувам :nerfoz:

Добро, бе човече толку ли ти е криво што женската ти нема големи гради? Дај остави нека диши и таа :pos::pos: Шо си запнал од прееска не си ми јасен...

Аууууу каква тема ееј,сеа имаше најнова вест дека растеле од некои кинески мастики затоа шо имале некои состојки од некое си растение.

edit:Друг пат побргу ќе пишувам :nerfoz:

Daj be site kazete nesto a ne dovrsete daj neso po konkretno znaeme deka se mastiki ama deka se prodavat so kako dali i voopsto se prodavat ....itn itn.....

Добро, бе човече толку ли ти е криво што женската ти нема големи гради? Дај остави нека диши и таа :pos::pos: Шо си запнал од прееска не си ми јасен...

Abe jas pocna jas ke zavrsam jas sakam da ima golemi gradi i gotovo ...:tapp:

I sea od sto ti porasnaa ili uste ne sa ti porasnale ako ne zemi 10 kokoski i gi cuvaj od niv pilesko meso i jajca ke zimas pa moze i majonez da si napraves i ke ti porasnat toa ti go kazuvam oti do sea za toa samo spomnuvaa deka rasnale gradite.....:wink:
Срц, не растат цицки туку така, затоа не се надевај дека ако женска ти е даскич преку ноќ ќе стане Памела.:wink:

hahaha 16-godisen e sho sakas :)

... ako veke si resil majonez da i davas... prvo razgledaj sto sve doagja so majonezot...
da ne reces posle.. jas sakav golemi gradi ali ne i vakva grdota... :)
znaes.. liceto moze i da ne i ostane bas cisto...
ako ne se bavi so nekoj sport.. gradite kje i bidat dinji ali stomakot kje i bide lubenica.. butovite.. da ne zborime :) :) :)
bricenje... pa sho znam.. nemora da pisuvate samo za brada... vlakna mozat da se pojavat i na drugi mesta :)
abe prirodno si e prirodno :)
stiskaj pocesto :) kje porasnat :) a i ona ako e 16 godini mozes i da pocekas :) rastat :)

Abe jas pocna jas ke zavrsam jas sakam da ima golemi gradi i gotovo ...:tapp:

Ех, мајката....бааги смотани има по светов.

Сега ако девојка ти немала големи гради, ќе превртиш земја за да и ги зголемиш. Да сум на место на девојка ти ќе ти кажам или да ме оставиш на мира или ќе те откачам....не ја прифаќаш каква е....ебате љубовта...

Срц, не растат цицки туку така, затоа не се надевај дека ако женска ти е даскич преку ноќ ќе стане Памела.:wink:

ne se nadevam za toa ona ima malku ama ne se dovolni ja sakam po golemei ....:wink: :wink: :wink:

У право е Скул...Што сака нека јаде таа женска ти и да прави нема шанси така лесно да и пораснат одма...
Разни муабети има ја па имам слушнато дека од кромид и од млеко растеле побрзо...:toe:

hahaha 16-godisen e sho sakas :)

... ako veke si resil majonez da i davas... prvo razgledaj sto sve doagja so majonezot...
da ne reces posle.. jas sakav golemi gradi ali ne i vakva grdota... :)
znaes.. liceto moze i da ne i ostane bas cisto...
ako ne se bavi so nekoj sport.. gradite kje i bidat dinji ali stomakot kje i bide lubenica.. butovite.. da ne zborime :) :) :)
bricenje... pa sho znam.. nemora da pisuvate samo za brada... vlakna mozat da se pojavat i na drugi mesta :)
abe prirodno si e prirodno :)
stiskaj pocesto :) kje porasnat :) a i ona ako e 16 godini mozes i da pocekas :) rastat :)

I so vikas ke maanam se za rastenje na cickite samo so stiskanje i ke porasnat ima vreme uste e mala POZZ ...

малце off topic

Којзнае шо прави женска му сега по форуми:pos: Може и она сака тебе нешто да ти е поголемо :icon_conf :raz:

У право е Скул...Што сака нека јаде таа женска ти и да прави нема шанси така лесно да и пораснат одма...
Разни муабети има ја па имам слушнато дека од кромид и од млеко растеле побрзо...:toe:

Epa sea se se zbore ama u koj da veruvas ali ke go poslusam kontejner so vika so striskanje ke porasnat pa i se uste e mala ...:pos:

Полека бе брат...шо си запнал толку...хахаха..., Градите растат од чај од нане (lat:menta)...,овој чај ги стимулира женските хормони...:vozbud:
П.С. Немој сега да ја предозираш женската со чај....:nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom