Дали и од што може да пораснат градите?

• Креатор на темата Креатор на темата For_My_Love_o-0
  • Време на започнување Време на започнување
а јас цело време мислев дека требаше во Хоби да иде...
п.с. исто така имам приметно дека ако не носат градник им се издолжуаат ама малце е грдо тоа ко на козичка.

п.п.с. извинете вака што сум отворен :)

Nema veza so si otvoren poarno e se da se znae .... po otvoreno po dobro barem se se objasne :wink:

Се дешава ситуација:

Жената го прашува мажот...
“Абе, мали ми се цицкиве... што да напраам да ми пораснат?Ќ
Мажов:
“Триј ги со тоалетна хартија!“
Ж: Стварно? ТОа ќе помогне? Колку време треба да ги тријам?
М: Па не знам... колку време ти требаше за гзот толкав да го напраиш? :kez:

а јас цело време мислев дека требаше во Хоби да иде...
п.с. исто така имам приметно дека ако не носат градник им се издолжуаат ама малце е грдо тоа ко на козичка.

п.п.с. извинете вака што сум отворен :)

Eh toa so gradnikot vazi samo dodeka rastat, ama otposle nema vrska. Ako i se dobro oformeni i najvazno-zacvrsteni ne prai mnogu razlika dali nosi gradnik. Barem mene ne mi praj. Jas pretezno sum se zanimavala so sportovi so bas tie muskuli gi cvrstat toa bi go preporacala na tie so imaat "ovisnati" gradi-so plivanje i tenis se krevaat goa silikoni.:wink:

Eeee bez razocaruvanja-ke vi kazam od moe licno iskustvo deka rastat i toa zabelezitelno od jajca i majonez, osobeno od majonez.
Да ама од таква калориска содржина каква што е онаа на мајонезот нити еден дел од телото нема да остане ,,рамнодушен,,!.Значи се ќе расти не само градите.

Да ама од таква калориска содржина каква што е онаа на мајонезот нити еден дел од телото нема да остане ,,рамнодушен,,!.Значи се ќе расти не само градите.

E da i so vikas se ke rasti ne samo gradite ....

Како што имам слушнато растеле од Мајонез јајца и пилешко месо.Значи ке ви треба кокошарник за да направите добри цицкиsd

Како што имам слушнато растеле од Мајонез јајца и пилешко месо.Значи ке ви треба кокошарник за да направите добри цицкиsd

hihi so sea treba li i kokoski doma da cuvam za da i porasnat na nea gradite .:wink::wink:

која сака да идема на една тегла мајонез:pos:

врска намам од што раснат, ко мала ме лажеа од млеко, за да пијам ама ја за инает нејќев :pos:

која сака да идема на една тегла мајонез:pos:

врска намам од што раснат, ко мала ме лажеа од млеко, за да пијам ама ја за инает нејќев :pos:

I sea od sto ti porasnaa ili uste ne sa ti porasnale ako ne zemi 10 kokoski i gi cuvaj od niv pilesko meso i jajca ke zimas pa moze i majonez da si napraves i ke ti porasnat toa ti go kazuvam oti do sea za toa samo spomnuvaa deka rasnale gradite.....:wink:

За големи гради... Џвакај!

Во Босна се врши истрага по гуми за џвакање од кои растат градите! Агенцијата за безбедност на храната при БИХ, пратила допис до сите свои надлежни...

... инспекции да проверат дали на домашниот пазар се продава овој производ од кои растат градите, a коj е од кинеско потекло.

Агенцијата наложила, доколку се пронајдат овие мастики од фирмата "Big Boobs" да се повлечат од пазарот, бидејќи ја содржат кинеската билка ,,puereria mirisica,, која инаку се користи во козметиката за зголемување и зацврстување на градите.

Според информациите кои што ги имаат босанските власти, овој производ го има на пазарот во Хрватска.

(преземено од тука)

Е така,сега џвакајте и кај мене на контрола за едно 2 месеци

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom