Дали и од што може да пораснат градите?

• Креатор на темата Креатор на темата For_My_Love_o-0
  • Време на започнување Време на започнување
"Според британските научници при сексуалниот однос се движат скоро сите мускули и се лачи машкиот хормон, тестостерон кој ја зајакнува мускулната маса.

Затоа доколку саката поголеми гради, наместо силикони тие препорачуваат редовно да имате сексуални односи. Бидејќи е докажано дека сексуалното возбудување го интнзивира крвотокот што може да придонесе за зголемување на градите кај жените дури за 25%"

...кој сака поголеми нека се фаќа за "работа" :pos2:

Пораснаа ли градите? :vozbud:

Дај, уозбили се момаче.

Не верувам дека може да се предизвика растење на градите. Сето тоа си оде генетски.

rasnat za rastenje ama od so neznam sum slausnala deka od amerikanski kopani bidejki vo niv imalo hormoni za rastenje na gradite ama ne veruvam ako e taka i maskite ako jadat amerikanski kopani ke imaat gradi hehe zamislete gi maskite so gradi kako zensko

У право е Скул...Што сака нека јаде таа женска ти и да прави нема шанси така лесно да и пораснат одма...
Разни муабети има ја па имам слушнато дека од кромид и од млеко растеле побрзо...:toe:

eehh ako veke tolku sakas golemi gradi ajde daj neka si stavi silikoni..zaso popriroden pat tesko deka ke porasnat...a toa za mlekoto nema vrska ja pijam 2 litra na den i do sea trebase ja da bidam pamela anderson..ama ne sum ... :toe:

За мажите примајте женски хормони па ќе имете резултати за едно 2-3 месеци исто како што рпават трансексуалците.

Се е до хормоните.

Со “месење“.
Со смоки.
Со амерички батаци.
Со мижење и имагинација.

Со амерички батаци.
Со мижење и имагинација.
Мижење и имагинација се убедливо најефективниот начин. Ги зголемуват( или намалуваат) градите до миље воље без контра-ефекти.
И америчките батаци се ефективни, но за да дадат резулатат неопходно е да се конзумираат од најрана возраст и во поприлични количини.Само, поради застапеноста на хормони имаат и side-effects, кои во некои случии резултираат со "кокшкин" мозок кај особота која е изложена на нивно влијание.
За "месење" и смоки нема доволно обемни научни истражувања, па остануваат дискутабилен метод.
Можда можеш да собереш експериментална група за "месење", па да дадеш придонес кон напредокот на човештвото, со тоа што ќе го потврдиш или негираш митот кој го обвива овој метод:pipi:

Со “месење“.
Со смоки.
Со амерички батаци.
Со мижење и имагинација.

А... кога прашањето би било“Од што и како да се зголеми машкиот полов орган“

Би важел твојот одговор?:helou:

Дефинитивно со многу смоки и добра стручна подготовка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom