MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
go instalirav mesingerot i mi veli "This application has failed to start because WINHTTP.dll was not found.Re-insralling the application may fix this problem." go preinstalirav i pak istoto.Pisite ako znaete vo sto e problemot inace go downloadirav od msn.com

ScarFace напиша:
go instalirav mesingerot i mi veli "This application has failed to start because WINHTTP.dll was not found.Re-insralling the application may fix this problem." go preinstalirav i pak istoto.Pisite ako znaete vo sto e problemot inace go downloadirav od msn.com

POMAGAJTE LUGE VE MOLAM BAS SAKAM DA VIDAM STO CUDO E!!!!

vardarce напиша:
Незнам колку сте информирани но излезе финалната верзија на MSN 8 позната под името Windows Live Messenger. Новина е тоа што ќе можете да пишувате и ако сте offline и исто така ќе можете да ги изменувате опциите на прикажување на контактите. Што значи немора сега да го гледате тоа што го пишал контактот (значи разни имиња и шарени смајлиња) туку ќе можете да си ставите за секој контакт ваше име или ник за полесно распознавање.
А да дадеше линк за симнување немање да ти биде лоша идеја!?!

И ја сеа ќе го симнам windows live messenger па да видам што програм е.

Добра е новата верзија иако сум научена на старата. Има интересни опции, а најинтересно ми е што можеш да пишеш и ако е оф лајн некој, па кога ќе се логира ќе си ја прочита пораката што сте ја напишале. Исто така и оф лајн можеш да пишеш, не мораш блок да користиш, едноставно си прајш муабет со тој што сакаш:)

ScarFace напиша:
СкарФејс, јас кога го инсталирав, ми јавуваше исто и цел ден бев без МСН и тотално ме шизна. Ми јавуваше дека е достапна нова верзија на мсн, а после даунлодирањето не сакаше да се инсталира. Потоа му направив систем рестор на ПЦ-то, на денот пред да го даунлоадирам МСН-то, па наново го извадив, се инсталира и сега е во ред. Значи пробај, не да го симнуваш на диск, туку да се надогради самиот. Мислам дека ќе успееш. А зошто не сакаше да се инсталира од диск, незнам...

ViRuS напиша:
А да дадеше линк за симнување немање да ти биде лоша идеја!?!
Еве:
http://imagine-msn.com/messenger/launch80/default.aspx?locale=en-us&source=ilovemessnger

mr_wicket напиша:
Звер е програмчето... башка има искочено и МСН Плус! за него, и има пачле да се тргнат несаканите реклами. :wink:

Каде има испаднато МСН Плус за него? Бев на официјалнта страна и немаше за осмица туку само за постарите верзии.

jas veke edna nedela go imam windows live messenger i e super!!! samo sto my space nesto mi koci ponekad ali nema veze....ok e.

Fala NiTrO!!!!! VERZIJATA E ZAKONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

mene space-to mi prai problemi, kaj site e vaka ili samo kaj mene?

Fantom_oh напиша:
mene space-to mi prai problemi, kaj site e vaka ili samo kaj mene?
MY space, кај мене понекогаш го чита мнбогу бавно, изгледа им е до серверите нешто.
Ништо страшно, се средува па си тера...

И јас ја инсталирав новата верзија, ја разгледав ама некако... шо знам старата ми е подобра може оти на таа сум навикната. И пак си се вратив на неа :)

OVa Msn Plus Sto zodrzi jas go imam ne znam dal da instaliram?

Го инсталирав Windows Live Messenger-от.

Топ е, барем на „шминкерски” план. Убаво го средиле, а ми се свиѓа тоа што можеш и боја да менуваш. Околу опциите: нема некои битни промени кои би ми значеле нешто.

ај кажете дал е безбедно да го симнам да не ми прајт проблеми нешо?

Р.Ѕ. Ејсид, те немат на мсн нешо, шо така?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom