MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Fantom_oh напиша:
ај кажете дал е безбедно да го симнам да не ми прајт проблеми нешо?

Р.Ѕ. Ејсид, те немат на мсн нешо, шо така?
Ме има бе, само на блок си ми. :wink:
А за безбедно, безбедно е.

Marlboro напиша:
OVa Msn Plus Sto zodrzi jas go imam ne znam dal da instaliram?
Има некои дотаци за подобрување на МСН ама незнам колку ќе ти користат, барем мене не ми користат. Ако сакаш може да го симнеш и да го инсталираш.

Messenger Plus - за постарите верзии
Messenger Plus Live - за новата верзија

vardarce напиша:
Има некои дотаци за подобрување на МСН ама незнам колку ќе ти користат, барем мене не ми користат. Ако сакаш може да го симнеш и да го инсталираш.

Messenger Plus - за постарите верзии
Messenger Plus Live - за новата верзија

ok e imam ama ne znam sto ima dodatoci pred da instaliram..

Dajte link da si go zemam msn messenger 8.0

Има интересни додатоци на МСН плус и од многуте јас ја искористив опцијата за прикажување на одредени контакти (по избор) на десктоп, така да во секое време знаеш кој ти е он или офлајн. Има и многу други опции, како што реков, само треба да се разработат и секој да си го персонализира според свои потреби МСН-то..
Супер работи.

Дали може да се направи на МСН коа ке се исклучиш да те дава online, како што е на мирц со bnc?

Ova Msn Live mnogu problemi pravi ....ne cini ic

deXterche напиша:
Дали може да се направи на МСН коа ке се исклучиш да те дава online, како што е на мирц со bnc?

Еден другар ми кажуваше дека имало BNC за MSN. Кога ќе се исклучиш ти си онлајн, и коа ќе уклучиш MSN ти ги дава пристигнатите пораки. Само незнам кај се наоѓа тоа BNC.

vodkamixx напиша:
Еден другар ми кажуваше дека имало BNC за MSN. Кога ќе се исклучиш ти си онлајн, и коа ќе уклучиш MSN ти ги дава пристигнатите пораки. Само незнам кај се наоѓа тоа BNC.
Кај мене се прикажува на мобилен дека сум и ми стигаат на маил како логови пораките ама ми е укочена страницата на Hotmail така да никогаш не ги проверувам :), Иначе понекогаш го палам и на Мобилен МСН-от и тогаш станувам онлајн и можам да си комуницирам со сите како да сум на мсн али исто во моментот(само шо сум без аватар тогаш)!

ViRuS напиша:
Кај мене се прикажува на мобилен дека сум и ми стигаат на маил како логови пораките ама ми е укочена страницата на Hotmail така да никогаш не ги проверувам :), Иначе понекогаш го палам и на Мобилен МСН-от и тогаш станувам онлајн и можам да си комуницирам со сите како да сум на мсн али исто во моментот(само шо сум без аватар тогаш)!

а кога си преку мобилен си трошиш пари за да им вратиш пораката или треба да имаш мобилен со мсн програма и со кој сакаш да си допишуваш без пари?

Сте приметиле дека MSN Live поддржува и офлајн пораки?
Ова до сега го немаше (го има на YM! на пример) и е добра работа.

Незнам за вас, ама јас кога ќе се уклучам ми стигнуваат доста пораки што ми ги пратиле оф-лајн.
Marlboro напиша:
Ova Msn Live mnogu problemi pravi ....ne cini ic
Какви проблеми?

Acid напиша:
Сте приметиле дека MSN Live поддржува и офлајн пораки?
Ова до сега го немаше (го има на YM! на пример) и е добра работа.

Незнам за вас, ама јас кога ќе се уклучам ми стигнуваат доста пораки што ми ги пратиле оф-лајн.
Супер е програмата, има и опции за испраќање на СМС, само кај нас не се уште достапни. Се надевам дека нашиве мобилни оператори ќе направат договор, па да можеме да ја користиме и таа опција.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom