kam
kamikaza
- Член од
- 16 април 2009
- Мислења
- 62
- Поени од реакции
- 4
Последен мој одговор на тебе, пошто си премногу глуп да трошам битови на тебе!
1. Веруј ми, многу добро знам што како и зашто се дешава и на Windows и на Linux, и на било која *nix варијанта.
2. Тоа што го збориш се глупости. Да постојат вируси кои што го користат autorun.inf ... али, autorun.inf е измислен ради други причини, и сеуште се користи ради други причини. Autorun на CD, ко пример. Башка, тие вируси се мал број, и ако ги наоѓаш на тој основ.. ништо не си напраил. Би ти објаснил како се бараат, отстрануваат и слични глупости во врска со вируси, али со твојата покажана интелегенција и желба за учење, само ќе те збунам.
3. Ти реков... прогуглај.. ќе сфатиш сам колку глупости збориш.
(шо би рекол ти) Дали ме разбра?![]()
Ок учителе мој јас ти објаснив на кој принцип работи антивирусот а за сите тие други работи кои ти ги спомнуваш знам многу добро па затоа спремам целосна верзија од програмата кој работи со база на вируси а не на овај начин. Значи да расчистиме несакам да се карам со тебе ниту да прајме муабет напразно едноставно ти објазнив дека оваа програма за која прајме муабет е само еден дел и заштитува од преносни мемории. Јас невикам да ја користиш без друг анти вирус туку да ја комбинираш со друг. Ако ти се бендисува арно ако не, па арно, Ако сакаш и ти да помогниш слободно кажи ми, посоветувај и т.н добредојден си за тоа, ако не немораш.:sekss: