Дали гледате „Ајде дома“?

• Креатор на темата Креатор на темата Viktor4e
  • Време на започнување Време на започнување
Да ја гледам,многу добра емисија,редовно ја следам,сакам внатрешен дизајн.Конечно нешто интересни и добро на нашите телевизии.

Неколку пати имам гледано и ми се свиѓа емисијата. Типките имаат стварно вкус и досега барем според мене убаво си ја вршат работата.

fina zamisla za glupa makedonska masa...davaat ogromni pari za da im staat 3 zeleni vazni od ikea i 6 rozevi sveki..i da gi vidat komsikite na tv..anyway..ne mi se sviga emisijata od prosta pricina so mi e nelogicno nekoj so ne me poznava da mi go sreduva domot..ipak mestoto vo koe zivees si TI,mesto koe go otslikuva tvojot karakter i dusata:toe:

Ми се свиѓа емисијата, едно време помислив да ги викнам за собата, ама знам дека ке ме ошурат, а истото можам и сама да го направам, т.е. одберам..

Емисија е ОК, девојките имаат одлични идеи и на крај се излегува совршено,само имам една замерка.Со тие пари што ги даваат луѓево, може секој да си го среди домот (добро, не баш секој, има и антиталенти за таа работа). Според мене треба да дадат идеја како да се уреди домот со малку пари, а да изгледа удобно и направено со вкус

Гледам и стварно е интересно...имаат добри идеи како да ти го ретардират просторот ама па се фрлат премногу паришта,а можиш да си поминиш и со поевтиноооо хахаха:wink:

Многу идеи земав од нив супер е емисијата:helou:

Прв пат слушам за емисијата што значи не ја гледам

Емисијата е супер, стварно становите ги праат многу добро

Шознам,емисијава ми стои како cheap copy на некое американско реалити шоу.Премногу се стегнати личностите,нема спонтаност во разговорот мегу нив..не ми се свига како и да е...
Иако НЕКОИ не мислат така...:pos2:

Porano redovno ja gledav emisijata,koj mi e navistina interesna,no sega neznam sto e,mozebi e smenet terminot...

И ја не гледам тоа..не ни знам у колку саат почнува, не ни знам на која програма ја има..ама изгледа знам, на СИТЕЛ. Така е?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom