Oксан

• Креатор на темата Креатор на темата Viktor4e
  • Време на започнување Време на започнување
Аиииии, колку имам играно Оксан. Ме научија брачедите од Гостивар, и од ко научив, сакав да си купам еден за Битола, ама ништо не испадна.
Иначе закон игра е, и ко шо рече некој погоре, во парови да играш е интересно :vozbud:

а иначе знајт некој кај мојт да се купит?

Го играв многу:vozbud:
Земете за ск еден да се потсетиме.
сигурно сакаш? да го тегнам наредна недела

инакус е купува во сваштарници, и во книжари, и на места кај што можеш да најдеш карти и такви работи, а во ск најверојатно го има на бит пазар.. друго место не ми текнува кај што би можело да го има

договорено... кога ќе идам го тегнам со мене... само сакам пречек на автобуска пош кај ќе го дотегнам сама... не за друго ќе го изгубам и заборавам некаде ( искуство со едно двд)

Pozdrav ood Kanada. Oksan ja imam igrano pred 6-7 godini i epten e zarazna. Ja najdov vo Toronto da ja kupam i ja vikaat Rummy. Ama gi zaboraviv pravilata. Ke moze nekoj da mi gi kaze detalno. Mnogu ke bidam blagodarna.

Искрено прв пат слушам во животов за играва.

Како прво дали може некој да слика како изгле да то чудо за ние шо не знаеме шо е да го видиме. Како второ отприлика колку пари е и каде може да се најде ?

многу интересна игра,зараза е! И мене ме научија едни роднини од Гостивар,шо значит дека гостиварчани најмногу ја знает...пред то јас не ни знаев дека постојт та игра
+ 1.Ама јас ја имам забораено :oops::pos:

Како прво дали може некој да слика како изгле да то чудо за ние шо не знаеме шо е да го видиме. Како второ отприлика колку пари е и каде може да се најде ?
Можеби едно добри 2 години немам играно оксан. Koнкуренцијата се откажа :icon_lol:
Барав една слика од моето рекордно затварање, одвај ја откопав да видиш како изгледа:
7VPpc.jpg

А за да го купиш, мислам дека има сегде по овие што продаваат играчки и сувенири, можеби го има и низ книжари. И не е нешто ефтин колку што знам, не ме фаќај за збор ама мислам дека поефтин од 500-600 нема да најдеш. Значи од толку па нагоре.

А, како се вика оксанов на англиски за да побарам нешо по интернетов ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom