Кој е најдобар играч на Кајгана CS серверите?

• Креатор на темата Креатор на темата High-elemenTS
  • Време на започнување Време на започнување
Shorty, GarfielD и PuNiSheR сите тие се добри, најдобри :) за мене! А најголем нуб е kgn.Lucifer.

jas sum igral so vanilah ama ne e nesto posebno spored mene.a i jas se soglasuvam so toa se zavisi od toa kako ti ide koa ide begajte :) ama koa ne ide ...:toe:

HAHA Unstoppable TOA GO ZBORIS ZS NAPRAIV 10 HS NAD TEBE VCERA TAKA.E GLEAS STO TI ZNACI LJUBOMORA LUGJE

Глеам, брат ептен очигледно е. Стави фонт 20ка ако не, па и од вселената ќе читаме....

Стави фонт 20ка ако не, па и од вселената ќе читаме...
:pos: :pos:

Се гледа кој се фали... али нуб си е нуб
Темава е за да се каже кој е најдобар ... а не за да се кажува кој е нуб или да се кара со други членови !

Pa vaka od ovie sto nabroivte polovina od tie ili vlagaat 1 mesecno ili veke uopste ne igrat a sea moze da kazam od tie sto igrat redovno na serverot megi najjakite spaga i Kiss of the dragon mislam deka deteto stanuva zver :D

E nemaT, јас сум најдобар.

Темава ви е ојдена со празни муабети в крај, ама скроз в крај. Ама аку интересно е. нели? нели? нели? :poss:

pa neznam ...nema nekoj specificno taka da deli od site , site se jaki ama mene na oko mi lezi garf zs ima losa navika da gaga vo glava :DD i 100% shorty so awp za awp mu davam ne edna dve raci :))
ne sum vlezen podolgo vreme na serverite i neznam sto e do kade i koj se novi igraci i kako igrat ... ali za shorti moram da iskomentiram :)) nikogas ne sum go gledal kako predizvik ... obicno bev trn vo oko za nego i za nekoj negovi prijateli pa posle slusnav i deka sum bil chiter :)
neam nisto licno protiv nego samo mi padna cudno kako stasal do klasirajne vo najdobrite .. ili taka mislam deka e temava za najdobrite:)

ne sum vlezen podolgo vreme na serverite i neznam sto e do kade i koj se novi igraci i kako igrat ... ali za shorti moram da iskomentiram :)) nikogas ne sum go gledal kako predizvik ... obicno bev trn vo oko za nego i za nekoj negovi prijateli pa posle slusnav i deka sum bil chiter :)
neam nisto licno protiv nego samo mi padna cudno kako stasal do klasirajne vo najdobrite .. ili taka mislam deka e temava za najdobrite:)

Никогаш не сум рекол дека си читер... А и никогаш не памтим да сме играле на авп даст... Трн во око? Ти куроф ми смени триста ника па не знам против кого играм.

Kratko i jasno: JAS :wink: dodeka igrav... Sea neso na mol si igram, zaradi latency. A inace za shorty znam koj bi go predizvikal na lagless server: dwa i bugs bunny.

EDIT: koa vlaga dwa na awp mapa my nick name: !g0r got 0wned by dwa. ne e normalen deckoto, svaka cast. GG dwa.So shorty koa bese na mol kolku tolku se drzev, dwa nemozam da go utepam.
'

hahaha, neka dojde sega bugs bunny, so sxe da vidime kako ke igra :) deckoto e baniran, licno od mene, AIM imase celo vreme ukljuceno.. taka da takvi igraci so citovi definitivno se "najdobri".
Shorty, one of the best with awp, nema zbor :) ama pak ne moze so mene :) ima dosta dobri igraci, najbolji..... Dare spored mene :) a.k.a kgn.ZveRoT

Abe ima mn dobri igra4i a shorty e najdobar so awp zakon e za toa nemam zborovi !! Ama !gor ednash go pravivte 4iter deteto ne e 4iter sega koga ima sXe toj fleze i pak napravi scor od 38-8ili9 ne se sekavam igravme na inf. :D:D:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom