Кајгана собиранка

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

кратко јасно, кога?

• Вкупно гласачи
    43
Еве уште една идеја..
Ако веќе се слагате толку рано… Да завртиме и на пазар, зарзават да си купиме…
Таман после од 10 ручекот да си го ставите да крчка..
Може со пазарлукот кај царето(ако работи уште) да се седне на една 10ка и по неколку ракии :D

А јас? Како да дојдам? Подобро да се организира состанокот во Пловдив. Ќе ми биде потребно да патувам од Софија, но ќе ми биде полесно да стигнам до Пловдив, отколку во Скопје.
Ти како 13 прасе си, не те сакаат, душиче, :icon_lol:
Онтопик
Иначе муж и на Хоуп у меѓувреме

(моментот е на 2:23) :pos: :pos:

Може со пазарлукот кај царето(ако работи уште) да се седне на една 10ка и по неколку ракии :D
Не е проблем кај Царето или кај Мешката да седнеме… атмосфера уште у 8 има таму..

Туку чекам да и текне на некоја, домаќинка да испадне..
Па да рече, место да скитаме по биртии, елате бујрум, ја пишии ќе замесам!
Ете сирењето од над ќе биде!
Ама не!

Кафиња, изгрејсонца, кафичи, наочара на маса..
Па после плачки у темана за Ред флегс :rolleyes:

туку од велешанки аир што нема, нема!
Само @pozdrav eden topol ако не прибере.. сигурен сум и кафе, и слатко ќе не послужи ;)

Топ екипа ќе се соберете. Уште Византиец и Говида фалат и лично ќе дојдам да ве стрелам на куп. Почесен член ќе станам на форумот, одма до дилдоно ќе ме стават.

Не е проблем кај Царето или кај Мешката да седнеме… атмосфера уште у 8 има таму..

Туку чекам да и текне на некоја, домаќинка да испадне..
Па да рече, место да скитаме по биртии, елате бујрум, ја пишии ќе замесам!
Ете сирењето од над ќе биде!
Ама не!

Кафиња, изгрејсонца, кафичи, наочара на маса..
Па после плачки у темана за Ред флегс :rolleyes:

туку од велешанки аир што нема, нема!
Само @pozdrav eden topol ако не прибере.. сигурен сум и кафе, и слатко ќе не послужи ;)
Ти влав беше? Сирењето од нас бе, па нит те знам нит те познавам, одма најмрсно си нарача. Па и гага сакал. :pos:

Доста ма ми ги бркаш удварачите.
Извини мислев мажена си, не ти ги бркам веќе, твои си се сите и владемкд и Тафта можеш и групњак да си правиш со нив. Мене ми личеше дека ти им се удвараш, уствари повеќе личеше на очајничко нафрлање, на повеќето, ама можда ми се причинило. Не знам. Напуштам терен јас. Мажена сум. За тебе не знам ако си пред развод, ондак оправдано, ако не тешко на маж ти, немам речи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom