Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вистинските Албанци се нарекуваат Арбереши и тие имаат си имаат заминато од Балканот по падот на Скендербег. Само тие можат да го слават неговото дело.Вистинските Албанци живеат во Албанија и се разликуваат многу од другиве.
Оди назад у Дагестан бе османлиска џукело.ne znam kako ne ti e sram ova da go pishuesh, iako go znaesh historijata deka albancite-ilirite ovde ve primija vo 6-7 vek. Da bea takvi kako shto ti gi kazhesh, nema da ve primija nikogash. No ova koga na nekoj im ja davash prstot, on saka da ti ja zeme rukata
Автоматски споено мислење:
da be isto kako Srebrenica, Vukovar i taka natamu...
"od kad soncu grie ovu zemlju, mi smo ovdje"Оди назад у Дагестан бе османлиска џукело.
Da be koltuku.sekade imate po edna historija shto vazhi samo za vas.
Ti be odi si na Kosovo i tamu prodavaj Muda za bubrezi."od kad soncu grie ovu zemlju, mi smo ovdje"
"od kad soncu grie ovu zemlju, mi smo ovdje"
Форумските фашисти дрк...ат сега на ова.Русите доаѓаат.
Sto e puno, fufka? Pa sto si mislis rusija nema da se vrati na balkanov? Samo prasanje na vreme e drugar.Форумските фашисти дрк...ат сега на ова.
Форумските фашисти дрк...ат сега на ова.
Само на будала не му фуфка, и на фашисти.Sto e puno, fufka? Pa sto si mislis rusija nema da se vrati na balkanov? Samo prasanje na vreme e drugar.
Posle moldavia kosovo i bosna se na red.
I yolku ke.bide.i od ova vase azdisuvanje tuka
Јљс прв бегам, не сум јунак, некој треба да води народ после бе.Тоа тие што не знаат. Тие што знаат, свесни се дека ќе бидат мобилизирани со вас заедно.
Ќе изгинеме во ист ров од руски дронови, ама ќе пројадеш свински нарезак и ќе го плакнеш со пиво и ракија па мајка Јана нека е.![]()
Овде никад нема да им успее да организираат наци одреди за воена полиција, и ако се дешава тоа што се дешава во Украина тие што ќе преживеат на прв викенд ќе има тепачка кој прв да ги разнесе тие од влада... Не дека сме похрабри од Украинците, туку дека многу понеспосбна влада/власт имаме.Тоа тие што не знаат. Тие што знаат, свесни се дека ќе бидат мобилизирани со вас заедно.
Ќе изгинеме во ист ров од руски дронови, ама ќе пројадеш свински нарезак и ќе го плакнеш со пиво и ракија па мајка Јана нека е.![]()