Пресвртница за Косово

• Креатор на темата Креатор на темата Vanlok
  • Време на започнување Време на започнување
Вистинските Албанци живеат во Албанија и се разликуваат многу од другиве.
Вистинските Албанци се нарекуваат Арбереши и тие имаат си имаат заминато од Балканот по падот на Скендербег. Само тие можат да го слават неговото дело.
Ова тука што е останато на Балканот е багра утепана од бога. Со посебен осврт кај нас во Македонија, со намерно влошување на проблемот поради личните интереси на комуњарската номенклатура којашто непрекинато владее со Македонија повеќе од 80 години.

Кога ќе се ослободиме од таа номенклатура, прашањето само од себе ќе се реши...

ne znam kako ne ti e sram ova da go pishuesh, iako go znaesh historijata deka albancite-ilirite ovde ve primija vo 6-7 vek. Da bea takvi kako shto ti gi kazhesh, nema da ve primija nikogash. No ova koga na nekoj im ja davash prstot, on saka da ti ja zeme rukata :)
Автоматски споено мислење:

da be isto kako Srebrenica, Vukovar i taka natamu...
Оди назад у Дагестан бе османлиска џукело.

sekade imate po edna historija shto vazhi samo za vas.
Da be koltuku.
Ima edna istorija za site i edna samo za vas.
Zatoa nutu masovni geobnici nitu Zholta Kujca postojat za vas. I pokraj toa shto imatonpresudi od Hag i Alji treba i toj da odi ba soncanje
Samo vashite gazdi ushte ne go davaat , im treba ishte zulum da praj niz Makedonija.

"od kad soncu grie ovu zemlju, mi smo ovdje"
Ti be odi si na Kosovo i tamu prodavaj Muda za bubrezi.
Ne sme site zabegani kako tebe pa da be znaeme koj si i shto si.

Никој паметен не се радува на војна во комшилук, и тоа (прокси) војна меѓу воени велесили. Освен ако заради нешто тоа му изгледа поприфатливо отколку секојдневието во кое живее. Е сеа замисли ако некој сепак на тоа се радува тогаш колку му е на таквиот преку кyp дојдено од срањата во кои живее, а живее во срања заради америчко ропство под УЧК сатрапи... Па не знам, размисли зошто е тоа така - и поважно - дали и колку те засега. Па после ако сметаш дека тоа е паметно, настави со кypчот. ФАФО.

Форумските фашисти дрк...ат сега на ова.
Sto e puno, fufka? Pa sto si mislis rusija nema da se vrati na balkanov? Samo prasanje na vreme e drugar.
Posle moldavia kosovo i bosna se na red.
I yolku ke.bide.i od ova vase azdisuvanje tuka

Форумските фашисти дрк...ат сега на ова.

Тоа тие што не знаат. Тие што знаат, свесни се дека ќе бидат мобилизирани со вас заедно.
Ќе изгинеме во ист ров од руски дронови, ама ќе пројадеш свински нарезак и ќе го плакнеш со пиво и ракија па мајка Јана нека е. :icon_lol:

Sto e puno, fufka? Pa sto si mislis rusija nema da se vrati na balkanov? Samo prasanje na vreme e drugar.
Posle moldavia kosovo i bosna se na red.
I yolku ke.bide.i od ova vase azdisuvanje tuka
Само на будала не му фуфка, и на фашисти.

Тоа тие што не знаат. Тие што знаат, свесни се дека ќе бидат мобилизирани со вас заедно.
Ќе изгинеме во ист ров од руски дронови, ама ќе пројадеш свински нарезак и ќе го плакнеш со пиво и ракија па мајка Јана нека е. :icon_lol:
Јљс прв бегам, не сум јунак, некој треба да води народ после бе.

Овде никад нема да им успее да организираат наци одреди за воена полиција, и ако се дешава тоа што се дешава во Украина тие што ќе преживеат на прв викенд ќе има тепачка кој прв да ги разнесе тие од влада... Не дека сме похрабри од Украинците, туку дека многу понеспосбна влада/власт имаме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom