- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.717
- Поени од реакции
- 85.635
Друг пат обавезно да ги кренат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друг пат обавезно да ги кренат.
После две минути од видеото можам одма да го заменам свирачот на клавијатури, цела свадба ке ја исвирам без грешка...Абе каков црн Скендербег. До 15 век нема докази дека им постоел јазик. Мајка му Воисава се викала. Другите роднини
Skanderbeg had three older brothers, Stanisha, Reposh and Constantine, and five sisters, Mara, Jelena, Angelina, Vlajka and Mamica.[24]
У кој црн универзум се овие имиња албански? Факинг Станиша се викал брат му, сестра му Јелена.
Се се тоа исламизирани кавказанци носени тука да прават башибозук за османлиите полесно да владеат.
Прегледај го приврзокот 392030
Прегледај го приврзокот 392031
Абе каков црн Скендербег. До 15 век нема докази дека им постоел јазик. Мајка му Воисава се викала. Другите роднини
Skanderbeg had three older brothers, Stanisha, Reposh and Constantine, and five sisters, Mara, Jelena, Angelina, Vlajka and Mamica.[24]
У кој црн универзум се овие имиња албански? Факинг Станиша се викал брат му, сестра му Јелена.
Се се тоа исламизирани кавказанци носени тука да прават башибозук за османлиите полесно да владеат.
Прегледај го приврзокот 392030
Прегледај го приврзокот 392031
Bash ste glupi makedonci... Ke ve samounishti ova prostocha.Ne mi se veruva shto pishite
![]()
glupi ste vie shoshoni nepismeni alchni, pola drzava vi dadovme i pak ne se solidalizirate so nas pleme edno grdoBash ste glupi makedonci... Ke ve samounishti ova prostocha.Ne mi se veruva shto pishite
![]()
odlichno, ajde sega site mrsh u kosovo da poziveeme i nie malkuОпаа нова важна одлука од косовската влада, Курти ги враќа албанците на северно Косово а кои беа протерани и уништени домови во период 1998/1999/2000, ќе им се градат нови куќи.
Дали ќе ги врати и тие 200.000 косовари од Македонија што дојдоа тука во бегалската криза во 99та? Ако ги врати и се иселите сите, Курти ќе ми стане омилен политичар и ќе ни станете најдобри пријатели.Опаа нова важна одлука од косовската влада, Курти ги враќа албанците на северно Косово а кои беа протерани и уништени домови во период 1998/1999/2000, ќе им се градат нови куќи.
Сериозно, во таква хипотетичка ситуација - кој од овие набројаниве сметаш дека би земал оружје во рака за да ве брани?Oк прифаќам:
1.Срби и македонци
2.Албанци, хрвати, бошњаци, црногорци, словенци, може и бугари.
Не сум знаел бе дека сте толку openminded, кај бевте бе каури последните 20 - тина години?А зошто да немаат ден на жалост? Тоа што за вас се криминалци за нив се херои и обратно. Многу е тенка границата помеѓу криминалци и борци за слобода. Така беше и со УЧК овде, за час од терористи станаа борци за права. Ако им успеало со тоа оружје да направат поголем куршлус веднаш ке беа борци за права...