ti isperija ustata i gzot. I cuvaja zenata, ti se koe na srpska muzika.Луфтирај ги шаторите ти, дронови и воена техника не се тема за тебе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ti isperija ustata i gzot. I cuvaja zenata, ti se koe na srpska muzika.Луфтирај ги шаторите ти, дронови и воена техника не се тема за тебе.
StaFFOne има генетска поврзаност со бугарските Словени, тоа значи дека според анализата на неговото потекло, најблиската генетска корелација е со популациите кои се историски поврзани со Бугарија.![]()
Vakva ruska pobeda vrz usa vo ukraina ni jas ne ocekuvav. Toa definitivno ke ima posledici vrz balkanot. Kakvi, doprva ke doznaeme. Licno mislam ke se pocne od bosna pa nadolu Kon kosovo
ЕУ е уствари екстензија на длабоката држава.Оваа нова администрација им тера инает сега на ЕУ.
Немаат победено уште, мене па ми личи дека ги местат сами да си се пукаат во нога... Инаку натаму идат работите а за тоа подвлеченото: од твојата тастатура на божји монитор да иде.Vakva ruska pobeda vrz usa vo ukraina ni jas ne ocekuvav. Toa definitivno ke ima posledici vrz balkanot. Kakvi, doprva ke doznaeme. Licno mislam ke se pocne od bosna pa nadolu Kon kosovo
Zatoa ve cuvaat kako vo zooloska na Kosovo, posto ste mnogu jaki ( na guranje ).vie seriozno ste retardirani, i mislite deka srbija ima sila da se gura so nas u 2025 godina?? crazy.
За потсетување.Србите пред некое време купија од Франција 12сет Рафали.Albancite se finansiski pomokni od koga bilo. Albancite ne se u 97' koga albanija beshe u graganski rat, koga nemashe kontakt, koga srbija beshe fortifikovana na samata granica so 30k vojnici, logistika, bunkeri, rovovi.. Koga srbite imaja najvisok moral za rat, i iskustvo posle hrvatska-bosna.. Alo 2025 godina sme. Srbija voeno e dosta sjacana poslednite godini, no vidno e so ukraina deka celoto nivno finansiranje zamina u kurac. Eden tenk so 100$ se unishtuvaA za dronovi, im pokazavme koj e najbolji u sred beograt :* Mada shto ovie se dzaba temi, srbija znae deka se e zavrsheno, kosovo e republika, samo kurtoni kako vas pishuvaat i komentiraat so vakva logika.. No sepak, iskreno... Sekoe mozhno takvo scenario, so vas e game over da znaete :* Srpski k*ropushaci! Cekamo vas
![]()
tocno, no ke im "pristignat" 2029. Kako sto im pristignaa na turska, amerikanskite f35За потсетување.Србите пред некое време купија од Франција 12сет Рафали.
tocno, no ke im "pristignat" 2029. Kako sto im pristignaa na turska, amerikanskite f35![]()
kolku imate kulturna i politicka povrzanost so srpskata propaganda, toa cudo neshto.. Za mene e nerazbirlivo duri i shtetno za samite makedonci podrzuvanjeto na masakrite koi gi napravil toj genociden narod, pa makar i vrz vas kako malcinstvo na balkanskite prostoriА автобусите ви пристигнаа ли на вас а Болоњезе?
Hallelujah!!!!!Ova e posleden moj post na ovaa tema.. I can't deal with this.![]()
А вас не ви е малце глупо што дркате на Австријци, Германци и Американци што ве користат како топовско месо за креирање проблеми на балканов и што ве користат како мафијаши да им извршувате прљави криминални активности ?!kolku imate kulturna i politicka povrzanost so srpskata propaganda, toa cudo neshto.. Za mene e nerazbirlivo duri i shtetno za samite makedonci podrzuvanjeto na masakrite koi gi napravil toj genociden narod, pa makar i vrz vas kako malcinstvo na balkanskite prostoriCela istorija ve sabotiraat, ve koristat, imaat kulturna dominacija, sekogash ve negirale i nacijata i jazikot, da ne gi spomnuvam BAN - crkvata i delumnata "avtonomia" do 2022 godina, i ushte milion stvari... Ova e posleden moj post na ovaa tema.. I can't deal with this.
![]()
kolku imate kulturna i politicka povrzanost so srpskata propaganda, toa cudo neshto.. Za mene e nerazbirlivo duri i shtetno za samite makedonci podrzuvanjeto na masakrite koi gi napravil toj genociden narod, pa makar i vrz vas kako malcinstvo na balkanskite prostoriCela istorija ve sabotiraat, ve koristat, imaat kulturna dominacija, sekogash ve negirale i nacijata i jazikot, da ne gi spomnuvam BAN - crkvata i delumnata "avtonomia" do 2022 godina, i ushte milion stvari... Ova e posleden moj post na ovaa tema.. I can't deal with this.
![]()
Договорено е, дурмо ќе ги вози.А автобусите ви пристигнаа ли на вас а Болоњезе?