Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама ти не гледаш вести изгледа... Едноставно бил невнимателен со граната која ја имал дома.Долга е раката на КГБ.....ликвидиран помошникот на Залужни
Danas, pod tragičnim okolnostima, na njegov rođendan, poginuo je moj pomoćnik i blizak prijatelj, major Genadij Častjakov sa porodicom. U jednom od poklona je eksplodirala nepoznata eksplozivna naprava. Iza Genadija su ostala supruga i četvoro dece. Moje najdublje saučešće porodici - napisao je Valerij Zalužni
Долга е раката на КГБ.....ликвидиран помошникот на Залужни
Danas, pod tragičnim okolnostima, na njegov rođendan, poginuo je moj pomoćnik i blizak prijatelj, major Genadij Častjakov sa porodicom. U jednom od poklona je eksplodirala nepoznata eksplozivna naprava. Iza Genadija su ostala supruga i četvoro dece. Moje najdublje saučešće porodici - napisao je Valerij Zalužni
Ја би сепак да ги почекаат Русите Абрамсите и F16ките...Ќе биде многу интересно изгледа во Украина, падна помошта и одма снема доволно за да украдат сите и ете ти карање.
Моментално северната дупка е ништо во ниво на корупција како што е Украина, таму на големо се краде од пари до оружје, да можат и тенковите да ги спакуваат во кутија и нив ќе ги продадат, имаше неколку високи функционери/воени лица кој ги фатија, ама оти се фалеа со парите, а не оти крадеа, којзнае колку има што бројат милиони во моментов.
Да видеме како ќе се одвива работата, ама можно е и да ја спукат и да има и воен удар, русите напаѓаат по цел фронт, кловнот нема доволно пари изгледа штом моле и за кредит и ги спремаме пуканките и гледаме нова епизода во која за првпат не го знаеме крајот.
Па инфото од видеото е веројатно вистина, не верувам дека Шојгу би давал изјави на нечии шпекулации.и Рибар пред некој ден најави за ова, околу 5 авиони веќе се префрлени во Украина. Наводно ќе ги летаат платеници.