Kadaif
M.D.
- Член од
- 21 јануари 2008
- Мислења
- 7.453
- Поени од реакции
- 9.464
Убаво е што се гради, повеќе градби = поише место за провинцијалциСмејте се, со наши пари Скопје ќе се гради.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Убаво е што се гради, повеќе градби = поише место за провинцијалциСмејте се, со наши пари Скопје ќе се гради.![]()
А на друго место ќе се цицки.Смејте се, со наши пари Скопје ќе се гради.![]()
...колку си во право да знаеш, но претера со годините ќе ја средат државата за некоја година, за 30 години ќе бидеме веќе заборавени и нема да постоиме!Спијте мирно, државата ќе биде во добри раце и за наредни 30 години.
Тоа што нема да стигнат татковците, ќе средат деците![]()
Држава ми се однесува на било која форма/граници што ќе останат....да гори метален високонапонски далновод како да е опашка на нуклеарен погон од некоја ракета која се лансира, не ќе да е обичен квар кој се случувало порано, но сигурно пак ќе ја повторат најсодржајната експертиза и евалуација на причината ,,крив е кабелот,,, толку од нашите, а богами и од странските експерти,
...колку си во право да знаеш, но претера со годините ќе ја средат државата за некоја година, за 30 години ќе бидеме веќе заборавени и нема да постоиме!
Da mozat i ezerono ke ni go krenat, so lajci ke go isrkaat.Кога тоа Скупје не се градело со наши пари? Скупје е државата. Најново што слушнав е дека и пивофест Скупје ќе се прави сега. Се ни украдоја јужниве срби![]()
Автобус се превртува - Кајгана не работи
Избори Локални идат - Кајгана не работи
ТЕтовска Болница гори - Кајгана не работи
Скопје 2 сати во мрак - Кајгана не работи