Мистериозно исчезнување на хрватски државјанин во Белград

• Креатор на темата Креатор на темата Centarski
  • Време на започнување Време на започнување
Зарем полицијата не им проверила крв или урина на сите негови другари за да потврдат дали имале или немале некој такви психотропни супстанци идр!?
Така оди тоа, иде полицаецот и ти вика давај крв и урина, и ти даваш. :D

Така оди тоа, иде полицаецот и ти вика давај крв и урина, и ти даваш. :D
Знам дека не оди така, но кога биле во станица на испитување, сослушување, валда побарано е и да им се направи тест на опијати и на сите оние работи, незнам веќе како се викаат.

Знам дека не оди така, но кога биле во станица на испитување, сослушување, валда побарано е и да им се направи тест на опијати и на сите оние работи, незнам веќе како се викаат.
Нема никаков основ да им се прави тест на опијати или било какви други дроги.

Не му е другар, туку познаник. Со оглед на тоа дека Сплит не е мегаполис и на слична возраст се тоа не е ништо чудно. Тоа е моментот сега, од секој контакт и од секој можен момент во животот негов се прави фама, па така и неговото наводно другарување со Филип Завладав кој ги рокна дилерите на брат му со калашников во центарот на Сплит сред бел ден.

Брејј сеа го гуглав случајот, е ова е прав мадафакер. Респект. :cuc:

Пред едно 8-9 години истово се случуваше во Словенија. Се работеше за некоја врста на екстази, кои внатрешно предизвикуваат чувство на горење... И така една добра бројка си го побара спасот во Драва.

Абе знам многу фино што се курци и палци, ама табли и пјур, е за тоа немам појма.
..и не се прави многу вицкаст

Знаеш повеќе за курци или за палци?

Брејј сеа го гуглав случајот, е ова е прав мадафакер. Респект. :cuc:
Па да, беше прогласуван за херој. Дечко од екстремно дисфункционална фамилија на зависници и деликвенти. За жал најглавниот од сите што го барал се има извлечено, а барем 1 од убиените немал никаква врска со дилање или со брат му. Затоа и некогаш сум против земање правда во свои раце. Најкривиот од сите е на слобода, а еден млад дечко од 24 години ни крив ни должен платил со живот. Башка, братчето џаначе 100% сум сигурен дека пак влегува во исти проблеми.

Па да, беше прогласуван за херој. Дечко од екстремно дисфункционална фамилија на зависници и деликвенти. За жал најглавниот од сите што го барал се има извлечено, а барем 1 од убиените немал никаква врска со дилање или со брат му. Затоа и некогаш сум против земање правда во свои раце. Најкривиот од сите е на слобода, а еден млад дечко од 24 години ни крив ни должен платил со живот. Башка, братчето џаначе 100% сум сигурен дека пак влегува во исти проблеми.
"Херој а не злочинац"

Не знам дали го изгледавте интервјуто со девојката која е вмешана во приказната. Ниту грам емоција нема во неа и покрај тоа што и го нема пријателот. Добивам впечаток ко премногу да се правда и да сака да се прикаже чиста пред аудиториот. И има неколку спорни изјави (од типот дека не можела да се јави на телефон затоа што паркирала, а имало снег и мраз надвор - што не е точно, тој период времето беше ко пролет и немаше снег). Сè повеќе ми изгледа ко да е вмешана во ова, а момчето е живо.

Не знам дали го изгледавте интервјуто со девојката која е вмешана во приказната. Ниту грам емоција нема во неа и покрај тоа што и го нема пријателот. Добивам впечаток ко премногу да се правда и да сака да се прикаже чиста пред аудиториот. И има неколку спорни изјави (од типот дека не можела да се јави на телефон затоа што паркирала, а имало снег и мраз надвор - што не е точно, тој период времето беше ко пролет и немаше снег). Сè повеќе ми изгледа ко да е вмешана во ова, а момчето е живо.

Или тоа, или лекарства за смирување. Ако е жив по било која случајност, ова ке биде права сензација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom