WINAMP или WINDOWS MEDIA PLAYER

• Креатор на темата Креатор на темата NEBO666
  • Време на започнување Време на започнување
Па најчесто winamp. причина што некако по ок ми е изглед и прегледност и се. не дека нешто не користам и media player али почесто сум на winamp.како и да е што и да се избере нема да се згреши

Најчесто користам Win media player 11 ската..закон е.. иначе и винампот е добар..

btw може ли некој да најде Win media player 12 ама на англиски...јас симнав неколку 12 ски,ама на шпански??
нека пише ПП :)

фала однапред.

Ги иам и двата ама порано го користев Winamp кaко Default ама сега Windows Media Player 11ka за дифолт

винампот некако подобар ми е по прегледен и така ама сеа го имам windows media player

ја сум за винамп, подобар распоред и подобра прегледност

Винамп користам, сакам да користам и ВМП ама не можам да го апдејтирам заради Виндоусот

Сум ги користела и двете... И двете имаат работи што ми се свиѓаат и што не ми се свиѓаат... И незнам што е попаметно да користам... До пред некое време користев ВМП, па се префрлив на Винамп и сеа само со него...

Организацијата на Winamp е далеку попрактична, попрегледна и сепак, наликува на некаков музички плеер. WMP sucks за мене. Единствено кога пуштам да гледам филм на DVD го користам, не за нешо дека е арен, туку дека го ставам дискот, и автоматски ми се отварат. И толку. Така да, дефинитивно Winamp.

Winamp е многу поефектен од WMP и мене барем повеќе ми се допаѓа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom