Колку деца би сакале да имате?

• Креатор на темата Креатор на темата barbie
  • Време на започнување Време на започнување

Колку деца би сакале да имате?

• Вкупно гласачи
    1.142
максимум што можам но сепак да им обезбедам стан возило и услови за образовани

Јас сакам петка, и да се здрави и живи, пол не ме интересира. Ваљда ке има и од двата пола, од пет сигурно ке има едно девојче или едно машко :).

Минимум две, максимум две.
Три ако кондомот е дупнат.
Шега на страна ама едно никако не. Најпрво единецот секогаш ќе биде несреќен за свој компањон во детството, па колку и да сака другари нека има. Едно е другар, друго брат. И најчесто со тоа незадоволство се појавува причини за да се угоди некако на детето единец што најчесто краен продукт е разгаленост. А несакам моите деца да бидат разгалени, туку добро воспитани.
За три, ако можам економски да ги издржувам зашто да не.

Две или три во зависност од економската ситуација или па ептен не плански да излезе третото.
Едно не сакам во никој случај, јас бев сама едно десетина години и не сакам толку голема разлика.

Минимум 3....Инаку и кај мама и кај тато се по 6....Алал да им е на старите:D

емиии може би 2 искам да имам предпочитам да са момчета хмм за имена незнам може би Сергеј,Александ'р или п'к Крум нешто такова де да знам

Можностите ни се за едно. Подобро да имам едно, ама да има се што му треба, отколку две или повеќе, ама секогаш да им фали нешто.

Можностите ни се за едно. Подобро да имам едно, ама да има се што му треба, отколку две или повеќе, ама секогаш да им фали нешто.

Ќе му фали ,баш она што најмногу ќе му треба низ живот.. БРАТ ИЛИ СЕСТРА
Јебеш материјално богатство,триста играчки, курци -палци кога го нема она суштинското што му е потребно на секој човек..ближен.. мајка и татко никогаш неможат да заменат на едно дете брат или сестра..никогаш !

Ќе му фали ,баш она што најмногу ќе му треба низ живот.. БРАТ ИЛИ СЕСТРА

мајка и татко никогаш неможат да заменат на едно дете брат или сестра..никогаш !
Како досега во Кина не сФатиле дека си во право? Знаеш нели, дека по закон на секој брачен пар им е дозволено најмногу до едно дете.

2 машки.. Леле да грми куќата тешко на жената хаха
еее па ако грми по куќата мислиш тбе нема да ти смета а? само на жената :) Се некако имав мислење дека мажите се понестрпливи ако некој трча, се дере и ќенка по дома :)
--- надополнето: Oct 30, 2011 4:05 PM ---
Јас би сакала две, едно машко едно женско. Првото да е машко, да ми биде мирна душата дека женското ке има кој да ми го пази :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom