Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ја сакам 5 деца ама им немам сеуште смислено имиња.Али мислам дека си во право...ако имаш работа со висока плата можеш да имаш накај 5 деца,а ако имаш работа со ниска плата многу е и едно дете.
Само гледај да не биде разгаленоедно!.. со се да биди задоволено
море да ти кажам и нека биди..Гледај само да не биде разгалено![]()
и јас на почетокот сакав 11 деца но се предомислив и се решив само 5.и моите родители ми викаа дека се многу 11 деца и ете...се предомислив во 5,ама можеби ќе се предомислам и за 2 децаБарем 11, да си имам свој фудбалски тим (за резерви ќе праие муабет)
Batalete duhovno bogatstvo i ispolnetost na domot, videte prvo kolku vi e poln paricnikot t.e. dzepot, pa potoa mislete mu ja kolku deca sakate, no i realno mozete da imate, vo zavisnost od uslovite, socio-ekonomskite sekako !!!
Lesno e da se nacukaat deca, no sto potoa ???
Edno dete, edna kukja, edna kola, dve deca, dve kukji, dve koli, tri deca, tri kukji, tri koli i.t.n. i.t.n. znaci se vo zavisnost od moznostite na roditelot/roditelite !!!
Jas ne bi sakal da imam povekje od edno dete, posto tolku mi e dlabok dzepot, so dve deca bi krahiral totalno !!!
No toa si e vekje licna zelba na roditelite, sekako vo zavisnost od moznostite i uslovite !!!
дадада.. со таквите мислења се упропастуваат децата..едно дете и дај му све што сака, и кола и стан и пари и после душата ќе ти јка извади..така се воспитувале деца..и на крај кога ќе заврши со шриц у вена ќе се чудиш кај згрешив.. и пак нема да ти текне .. наместо да го воспитуваш со морални вредности ти со материјални ќе го упопастиш !