Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе чоек, кај се убацуешЛетна собиранка на отворено во најава
Покана само со доставен сертификат за примени 2 дози вакцина или прележан Ковид пред не повеќе од 6 месеци.
А зошто си дозволила да има повеќе одговори? Дека ги има со четири...Абе чоек, кај се убацуеш
Ај заокружи таму еден одговор и бриши ги оние играорцине
ОТВОРИ СИ ТЕМА...![]()
...па може од опција прележан и невакциниран што си ја кликнал да речеме денес, по недела да кликнеш прележан и вакциниран!А зошто си дозволила да има повеќе одговори? Дека ги има со четири...
Оти сум тутуруткаА зошто си дозволила да има повеќе одговори? Дека ги има со четири...
Не може да се промени тоа
Може да се исправи. Прво да се избрише оваа тема, со се членот што ја отворил, па да се отвори нова тема со нова попрецизна анкета.
... зш бе на лева си станал, што ти е крив членот, темата си е таман, малку ние отиднавме оф топик!Може да се исправи. Прво да се избрише оваа тема, со се членот што ја отворил, па да се отвори нова тема со нова попрецизна анкета.
Јас сум поубав, не носам шорцеви, не знам да играм оро и не одам (сеуште) на собиранки.@Dumbledore се фатил до неа,
Vakcinirana dusoЕдна доза, чекам ред за втора вакцинација.
Не гледам опција тоа да го кликнам?![]()
Е што се секираш? Додека ти дочекаш ред, темава ќе ја преместат во Религија и таму ќе ја затворатЕдна доза, чекам ред за втора вакцинација.
Не гледам опција тоа да го кликнам?![]()
Што и фали на темава и на анкетата!?Е што се секираш? Додека ти дочекаш ред, темава ќе ја преместат во Религија и таму ќе ја затворат![]()
После втора доза ќе кажам: вакциниранаVakcinirana duso![]()