Ајде сите кајганџии на пребројс-вакцинирани и невакцинирани

• Креатор на темата Креатор на темата pozdrav eden topol
  • Време на започнување Време на започнување

Дали си вакциниран или не!

• Вкупно гласачи
    215
@Acid плизз префрли ги коментарите на нова тема да не ја расипиме на топлата темата за вакцинација, „ Пандемиска летна Собиранка “ нешто било што, малку да се зезаме фали малку релакс на форумов!

Летна собиранка на отворено во најава :vozbud:

Покана само со доставен сертификат за примени 2 дози вакцина или прележан Ковид пред не повеќе од 6 месеци.
Абе чоек, кај се убацуеш:sakasuste:
Ај заокружи таму еден одговор и бриши ги оние играорцине:гик:

ОТВОРИ СИ ТЕМА...:mad:

Абе чоек, кај се убацуеш:sakasuste:
Ај заокружи таму еден одговор и бриши ги оние играорцине:гик:

ОТВОРИ СИ ТЕМА...:mad:
А зошто си дозволила да има повеќе одговори? Дека ги има со четири...

...па може од опција прележан и невакциниран што си ја кликнал да речеме денес, по недела да кликнеш прележан и вакциниран! :rolleyes:

Оти сум тутурутка:sramezliv:.згрешив од незнаење.
Незнам дали може да се исправи .... @Acid :cujte:

Последно уредено:
Оти сум тутурутка:sramezliv:.згрешив од незнаење.
Незнам дали може да се исправи .... @Acid :cujte:
Може да се исправи. Прво да се избрише оваа тема, со се членот што ја отворил, па да се отвори нова тема со нова попрецизна анкета.

Може да се исправи. Прво да се избрише оваа тема, со се членот што ја отворил, па да се отвори нова тема со нова попрецизна анкета.
... зш бе на лева си станал, што ти е крив членот, темата си е таман, малку ние отиднавме оф топик! :(

@Dumbledore се фатил до неа,
Јас сум поубав, не носам шорцеви, не знам да играм оро и не одам (сеуште) на собиранки.

Убав провод. ;)

Он топик: Се инаетам со сите на темата цела година. Го гледам шаблонот на заразени и починати при секоја мутација. Така веќе мојот став неколку пати го презентирав- ако се појави некоја сериозна мутација која би го загрозила моето здравје, (можеби) би се вакцинирал. Сега за сега немам интерес.

Мислам дека немам ни прележано. Немав досега никакви симптоми, евентуално асимптоматски.

И секогаш "и млади умираат", "и млади се хоспитализираат" и "невакцинираните се први на удар". Пред да давам, научив да примам удари во животот. Така, што биде нека биде...

пи.ес. Анкетава е: :popce:.

Една доза, чекам ред за втора вакцинација.
Не гледам опција тоа да го кликнам? :)
Е што се секираш? Додека ти дочекаш ред, темава ќе ја преместат во Религија и таму ќе ја затворат ;)

Е што се секираш? Додека ти дочекаш ред, темава ќе ја преместат во Религија и таму ќе ја затворат ;)
Што и фали на темава и на анкетата!?
Убаво ќе дознаеме колкав е бројот на вакцинирани и невакцинирани, прележани и непрележани...Но тоа е кога има многу криво насадени, серат кваки и самите на себе си се досадни!

200.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom