Trans-species people

• Креатор на темата Креатор на темата Tyrael
  • Време на започнување Време на започнување
Жените кои прифатиле да се натпреваруваат со мажи, само затоа што тие мажи тврдат дека се жени, се всушност фантастично глупи.
Автоматски споено мислење:

Тоа е исто ко, јас, кој сум супер-тешка категорија, се пријавувам да се тепам во перо-лесна и имам право на тоа, бидејќи тврдам дека со своите 130 кила сум перо-лесна категорија. Така се изјаснувам, нема ваљда да ми го забрани некој тоа.

Ќе ми забранат да бидам перо-лесна категорија?
Па смее ли да му забрани некој на оној горе да биде жена?

Жените кои прифатиле да се натпреваруваат со мажи, само затоа што тие мажи тврдат дека се жени, се всушност фантастично глупи.
Автоматски споено мислење:

Тоа е исто ко, јас, кој сум супер-тешка категорија, се пријавувам да се тепам во перо-лесна и имам право на тоа, бидејќи тврдам дека со своите 130 кила сум перо-лесна категорија. Така се изјаснувам, нема ваљда да ми го забрани некој тоа.

Ќе ми забранат да бидам перо-лесна категорија?
Па смее ли да му забрани некој на оној горе да биде жена?

За него ова е чудно... :confused:

Треба под хитно да се дискардираат овие нерационалности.
Нема здрава, ниту било каква логика. Смешно и тажно е тоа. Но, жените генерално молчат.

Супер чим се идентификуваат како животни, би било добро и уставно да бидат признаени како такви. Така ловците на одреден вид во отворена сезона ќе бидат чисти пред судот.

Темава треба да се спои со Трансексуалност.

Сите транс да бидат во една тема.
Сите вакви теми да се спојат под тема “умоболие, сеир и чаре”

Музејот во Aarhus во Данска е преименуван од „Женски музеј“ ‘Women’s Museum’, во „Родов“ музеј Данска ‘Gender Museum Denmark’

FuO4_P1agAEQ-HR.jpg

:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom