Фан Клуб: Германија

• Креатор на темата Креатор на темата staki
  • Време на започнување Време на започнување
Ебате натпреварот, многу слабо од некои поединци, Какау и Гроскројц, и донегде Хамелс во второ полувреме изиграа добро, другите се посрамотија. Смешна формација на Лоев.
! Головите.

Сакам Лоев да ги извади од тимот, Аого, Троховски, Таски , Траш и Фридрих и да го викне Хамелс.

И Гроскројс наместо Подолски.

^ Го гледаше море? Јас да кажам, со оглед на тоа кој состав излезе на теренот, супер резултат извадоја. Принцот ко утна една невозможно утнувачка, беше врв на неговата кариера.:pos2:

Ovoj Kevin Prince boateng ni go sotre Ballack mater da mu ebam negova ciganska c c c mu skina noga.

Ovoj Kevin Prince boateng ni go sotre Ballack mater da mu ebam negova ciganska c c c mu skina noga.

Да се надеваме дека не е ништо сериозно, иако стартот беше за в затвор, а не само за жолт картон. Ако не игра Балак на Светското, ќе биде голем губиток за Германија.

Да се надеваме дека не е ништо сериозно, иако стартот беше за в затвор, а не само за жолт картон. Ако не игра Балак на Светското, ќе биде голем губиток за Германија.

Ja napusti utakmicava pa da se nadevame deka utre ke slusneme dobri vesti.

:pop: Чудо како не му ја срши ногата, многу група лига е англиската, ваков старт Дуду и Ремзи ги носи во вечните ловишта, ама Балак е тенк.

Боби[Мкд];3558754 напиша:

:pop: Чудо како не му ја срши ногата, многу група лига е англиската, ваков старт Дуду и Ремзи ги носи во вечните ловишта, ама Балак е тенк.

KAKO NE MU DADOA NA BOATENG CRVEN JA SE CUDAM OVOJ START E ZA ISKLUCUVANJE OD FUDBALOT !!!!!

Боби[Мкд];3558754 напиша:
Чудо како не му ја срши ногата, многу група лига е англиската, ваков старт Дуду и Ремзи ги носи во вечните ловишта, ама Балак е тенк.
Абе која англиска лига, овие се двајца Германци. Едниот додуша таков Германец шо Хитлер в гроб се превртува сега. :pos2:

Балак се плаши за настап на светското. Денес ќе го снимаат на рентген. Да се надеваме за најдоброто. Тоа Боатенг копилеее, го знам кога играше во Дортмунд и на Клосе ќе го убиеше за малку. Му јебем црнецот глуп.

Можеби влијанието како капитен, инаку не гледам шо толку Германија играчки зависи од Балак. Тешко нив ако Балак е главен во играта. :toe:

балак секогаш го дава максимумот за репрезентацијата, изигра феноменално во 2002, 2006 и 2008, едноставно мора да биде подготвен за неговото последно светско натпреварување

Абе која англиска лига, овие се двајца Германци. Едниот додуша таков Германец шо Хитлер в гроб се превртува сега. :pos2:

Boateng ke igra za Ghana a brat mu Jerome od Hamburger si igra za germanija :) inace dvajcata se rodeni vo germanija

Важен е Балак заради капитенската улога на теренот. Тој е едноставно лидерот кој презема одговорност на терен.

Варијантите за во ЈАР на Лев се од прилика овие:

По средина, без јако тежиште на теренот, со Кроос или Озил место Кроос а Марин место Озил:

-------------Ноер
Лам--Мерте--Вестерман--Јансен
-------Балак--Швајни
---Озил--Кроос--Полди
-----------Клосе

или 4-4-2 со изразито појака лева страна Мам-Јансен-Полди

-------------Ноер
Бек--Мерте--Вестерман--Лам
-------Балак--Швајни
---Озил---------------Јансен
------Клосе--Подолски

Клосе мислам без разлика на се ќе го игра...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom