Фан Клуб: Германија

M

Mario Gómez

Гостин
Ебате натпреварот, многу слабо од некои поединци, Какау и Гроскројц, и донегде Хамелс во второ полувреме изиграа добро, другите се посрамотија. Смешна формација на Лоев.
! Головите.

Сакам Лоев да ги извади од тимот, Аого, Троховски, Таски , Траш и Фридрих и да го викне Хамелс.

И Гроскројс наместо Подолски.

Н

'Никола'

Гостин
^ Го гледаше море? Јас да кажам, со оглед на тоа кој состав излезе на теренот, супер резултат извадоја. Принцот ко утна една невозможно утнувачка, беше врв на неговата кариера.:pos2:

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ovoj Kevin Prince boateng ni go sotre Ballack mater da mu ebam negova ciganska c c c mu skina noga.

Н

'Никола'

Гостин
Ovoj Kevin Prince boateng ni go sotre Ballack mater da mu ebam negova ciganska c c c mu skina noga.
Да се надеваме дека не е ништо сериозно, иако стартот беше за в затвор, а не само за жолт картон. Ако не игра Балак на Светското, ќе биде голем губиток за Германија.

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Да се надеваме дека не е ништо сериозно, иако стартот беше за в затвор, а не само за жолт картон. Ако не игра Балак на Светското, ќе биде голем губиток за Германија.

Ja napusti utakmicava pa da se nadevame deka utre ke slusneme dobri vesti.

M

Mario Gómez

Гостин

:pop: Чудо како не му ја срши ногата, многу група лига е англиската, ваков старт Дуду и Ремзи ги носи во вечните ловишта, ама Балак е тенк.

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Боби[Мкд];3558754 напиша:

:pop: Чудо како не му ја срши ногата, многу група лига е англиската, ваков старт Дуду и Ремзи ги носи во вечните ловишта, ама Балак е тенк.

KAKO NE MU DADOA NA BOATENG CRVEN JA SE CUDAM OVOJ START E ZA ISKLUCUVANJE OD FUDBALOT !!!!!

F

fantomX

Гостин
Боби[Мкд];3558754 напиша:
Чудо како не му ја срши ногата, многу група лига е англиската, ваков старт Дуду и Ремзи ги носи во вечните ловишта, ама Балак е тенк.
Абе која англиска лига, овие се двајца Германци. Едниот додуша таков Германец шо Хитлер в гроб се превртува сега. :pos2:

M

Mario Gómez

Гостин
Балак се плаши за настап на светското. Денес ќе го снимаат на рентген. Да се надеваме за најдоброто. Тоа Боатенг копилеее, го знам кога играше во Дортмунд и на Клосе ќе го убиеше за малку. Му јебем црнецот глуп.

F

fantomX

Гостин
Можеби влијанието како капитен, инаку не гледам шо толку Германија играчки зависи од Балак. Тешко нив ако Балак е главен во играта. :toe:

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
балак секогаш го дава максимумот за репрезентацијата, изигра феноменално во 2002, 2006 и 2008, едноставно мора да биде подготвен за неговото последно светско натпреварување

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Абе која англиска лига, овие се двајца Германци. Едниот додуша таков Германец шо Хитлер в гроб се превртува сега. :pos2:
Boateng ke igra za Ghana a brat mu Jerome od Hamburger si igra za germanija :) inace dvajcata se rodeni vo germanija

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Важен е Балак заради капитенската улога на теренот. Тој е едноставно лидерот кој презема одговорност на терен.

Варијантите за во ЈАР на Лев се од прилика овие:

По средина, без јако тежиште на теренот, со Кроос или Озил место Кроос а Марин место Озил:

-------------Ноер
Лам--Мерте--Вестерман--Јансен
-------Балак--Швајни
---Озил--Кроос--Полди
-----------Клосе

или 4-4-2 со изразито појака лева страна Мам-Јансен-Полди

-------------Ноер
Бек--Мерте--Вестерман--Лам
-------Балак--Швајни
---Озил---------------Јансен
------Клосе--Подолски

Клосе мислам без разлика на се ќе го игра...

Kajgana Shop

На врв Bottom