Мистична Кафана - За мистици со диплома only

• Креатор на темата Креатор на темата Govinda
  • Време на започнување Време на започнување
@Хептаграм XI , @Hyperion VI ај бе вие полека малце со приватни маабети од вистинскио живот.
Разоткрите се дека се познавате и ај сеа уште слики еден од друг да си постирате да го ебам.
Шо ве боле курац за приватнио живот на другијо?

Значи вија гарантирате за алкохоличари ,шо се психопати,а и некој,баба му шо си ја уапал за гркљано,па умрела еле?
Сeкој е сам одговорен за тоа дали ќе е алкохоличар или не... животецот сешто ќе ти донесе, ако не знаеш како со било што... ќе направиш будалаштини од себе си и потоа Цацко ќе ти е крив :)
@Govinda може да бувне на тебе ракивче, на мене еден шток... да здоболи!
Јас не зборувам за приватни животи на луѓето... зошто сега мене ме обвинуваш? Ниту знам кој е ниту ме интересира... за приватни ствари има ПП :)
Ова е кафана, зборуваме за алкохоли и што се пие за да се надразни духот :)

Приватното секогаш треба да е приватно, но некои не знаат за такви доблесни нешта ... ги понесува злото и забораваат да бидат пред се луѓе.

Последно уредено:
...еБе упорниот... бравос Италија уште еден гол! жпппппппппппппппп!

b3348e10-2c11-47f3-8bab-321450611ff1.gif

Последно уредено:
Јас не зборувам за приватни животи на луѓето... зошто сега мене ме обвинуваш?
Абе ти очито имаш мега комплекс од тоа дека некој те обвинува нешо. У секој втор коменѕтар тоа го пишеш. Воа е ЧДА. Пошто ти немаш смисла за хумор, т.е. никаков ти е не си интерсен.
Иначе ја пошо и двајцата истрескате глупости ке ти кажам сеа дека ја ногу добро знам дека се познавате вие двајца, мистер Хеј Џо. И ај гитла од кафаната. Врни се там у хомосекс темата.

Сeкој е сам одговорен за тоа дали ќе е алкохоличар или не... животецот сешто ќе ти донесе, ако не знаеш како со било што... ќе направиш будалаштини од себе си и потоа Цацко ќе ти е крив :)
@Govinda може да бувне на тебе ракивче, на мене еден шток... да здоболи!

Јас не зборувам за приватни животи на луѓето... зошто сега мене ме обвинуваш? Ниту знам кој е ниту ме интересира... за приватни ствари има ПП :)
Ова е кафана, зборуваме за алкохоли и што се пие за да се надразни духот :)

Приватното секогаш треба да е приватно, но некои не знаат за такви доблесни нешта ... ги понесува злото и забораваат да бидат пред се луѓе.
Говинда не пие и е вегетаријанец,сакаш да го продужеме маабето за Отец Адријан?

Не ме преплавувајте со глупости,сите песни ги знам,само чекам некој коментар од Хепцата за отец Адријан,оти и он има леб делено со него,а и вино,Богами

Специјално за стари буразер у његово сечање.

Живели буразеру. :pijanco: :pijanco:
vino sisinja.gif

vino 1.gif

vino 2.jpg

vino 3.gif

cheers.gif

Attachments

• vino 3.gif
    vino 3.gif
    536,7 KB · Прегледи: 78
  • vino 3.gif
    vino 3.gif
    536,7 KB · Прегледи: 56
Последно уредено:
За сите следбеници на Зоки,е ,песната,меѓу кои и јас.
А телемашите ,со страх Божии да си го чекат отец Адријан,да им зачука на портичката и да тера (ordeal X)
(он е веќе на слобода ; ) )

Од упорните се демотивираат воодушевените..
...јас во контекс на фудбалот, иако водеа со два гола Италијанците упорни за уште, инаку воодушевените во тој случај се на трибини како публика и не верувам дека се деморивирани што овие ги еБеа Швајцарците,:)

Иаме нов муштерија. Здраво, здраво, шо ке се напиеш? Пиво ај ѓес!
Изволте.

Pivo.gif

Имаме нов кафанџија, ама сраме се нешо па да го поканеме.
Изволте @Bojanco24 шо ќе се напиеш? Ајде едно пивце.
Pivo.gif

-Дојде Зоки да јаде смоки, дојде Ставре па му го навре. :D
Живели

Ејј Говинца,само тај Ставре(да си го навре),не го викај,нооогу,антипатичен тип.
Поарно викни ги Хепцата и Дамблдоро,они барем знаат по некоја шала да удрат :)

Ејј Говинца,само тај Ставре(да си го навре),не го викај,нооогу,антипатичен тип.
Поарно викни ги Хепцата и Дамблдоро,они барем знаат по некоја шала да удрат :)
Ти не ме кажувај у мојта кафана кој да викам. Од мене позаебан тип нема.
Неќам да го исустам воа цело време, ама те сеа мора. ;)

Ти не ме кажувај у мојта кафана кој да викам. Од мене позаебан тип нема.
Неќам да го исустам воа цело време, ама те сеа мора. ;)
Мене кључ за шлеперски тркала,ми има вадено Џокеро,пред фаца,(само он,стана и па си седна). :) :)
Ај Задушница Напомош.
Ти терај си медитацијчките,со здравје,ја сам на работа за вај мексички празник :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom