Пренеси му на Коката порака од Хепта: ќе биде баниран следен пат со неговиот офтопик...Pink Floyd,Говинца бате,а со вај Хепцата,шом ги брише коментарите толку насилно,ќе му препорачам да иде у кооперација и да го осете укусо на ваѓетичката со месен нарезак и чачакалици дават там
Ако не да се тестира за аспергер,како неговио ученик.
... никад ракија или нешто слично, само шампањско и по некое пиво на екс 1...2...глббббијонс вчера лом се направи од твојава ракија @Govinda , што тураш у неа? некои љубовни тревки што боди ти ги пушта потајно?
@Govinda давај диплома за голтање... никад ракија или нешто слично, само шампањско и по некое пиво на екс 1...2...глббб
Прегледај го приврзокот 298640
бај де веј убав гол за Италија
Тебе ти ја укинаа ли забраната за влез на шпиуни?@Govinda давај диплома за голтање
Не турам никакви трафки. Само ја озрачам енергетски. Од тоа нема појако.бијонс вчера лом се направи од твојава ракија @Govinda , што тураш у неа? некои љубовни тревки што боди ти ги пушта потајно?
Ај вие двајца телемити бивши и сегашни не ми ја контаминирајте кафаната со бош маабети.Pink Floyd,Говинца бате,а со вај Хепцата,шом ги брише коментарите толку насилно,ќе му препорачам да иде у кооперација и да го осете укусо на ваѓетичката со месен нарезак и чачакалици дават там
Ако не да се тестира за аспергер,како неговио ученик.
како мислиш шпиуни?Тебе ти ја укинаа ли забраната за влез на шпиуни?
Цинкарошкако мислиш шпиуни?
цинкарош е некој шо зад грб работи, ја сум многу транспарентенЦинкарош
Затоа немојме порака да ти пратимецинкарош е некој шо зад грб работи, ја сум многу транспарентен
Коката е Колумбјанец,ако мислете дека ја неам нишо научено од 10 години у О.Т.О.Пренеси му на Коката порака од Хепта: ќе биде баниран следен пат со неговиот офтопик...
Ти беше колатерална штета, не коментирај офтопици... батали ги и гледај си ракијата
Никој не се заморува со тебе што си научил било каде....
Значи вија гарантирате за алкохоличари ,шо се психопати,а и некој,баба му шо си ја уапал за гркљано,па умрела еле?Никој не се заморува со тебе што си научил било каде
Се што ќе научиш, за тебе вреди, за никој друг... исто како и алкохолот: не пиеш за мене, пиеш за тебе!
Бувни си една ракија од мене...
Вејт!Дури ниту шеги нема поврзано со сето тоа... ништо, си одам...