Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го имаме победникот! Затворете ја темата.Од Pfizer се умира.
Роднина мој почина, а гледам има и други случаеви...
Не мора одма, ама 5-7 дена и може ќе те стрефи.
Ако ти даваат Фајзер, ќе им кажеш - не благодарам.
@Igorcemk
Ова со Парацетамолот сум прилично сигурен дека си грешка, 1:10 000 шанси за смртСамо во рамки на фамилијата може се испиени толку..
Инаку за вакциниве, се вакцинирав со фајзер. Самото тоа што за некој возрасни групи е дискутабилно што е помалку ризично, ти кажува дека нешто не е у ред и вајда заклучокот ќе се донесе по пандемијата. За мене 2-3 дена да си аут после секоја доза, значи 6 дена се на се и истото да го толкуваат доктори како нормална реакција ми е лудост
Баш ги гледав бројките од израел, за тинејџери миокардит 1 во 3до 6000 случаи. Превисока бројка за вирус кој и онака тешко го фаќаат и не им прави никакви проблеми.
Мислам не е океј да се мешаат тие работи, ефектот на аналгин и парацетамол е реално доста слаб, со тоа и нуспојавите се послаби. Парацетамол се пие за воспаление после тренинг што се вика. Реакцијата од вакцината е далеку, далеку посилна.Malku neubo se izraziv. Mislev na neposakani reakcii od koi moze da se pocine. Neli toa e i slucajot so vakcinite.
Inace za vakcinite: Mal e brojot koi posle vakcinata se 1-2 dena vo aut. I toa kaj nekoj pocesto ima ka nekoj pomalce.
Одлично, каде да си ја подигнам наградата?Го имаме победникот! Затворете ја темата.
И како преживеал?ДАЛИ ДА СЕ ВАКЦИНИРАТЕ?
Претприемач и успешен бизнисмен во hi-tech, Steve Kirsch :
Јас секогаш се вакцинирам. Се вакцинирав наполно со Модерна вакцината. И моите три ќерки се наполно вакцинирани.
Неодамна осознав дека овие вакцини веројатно убиле барем 25 иљади Американци - податок кој го потврдив на три различни начини - и инвалидизирале или онеспособиле уште еден милион. И само сме на половина до финишот.....
Во овој текст ќе објаснам што научив и осознав откако се вакцинирав, што тотално ми го промени мислењето за вакциниве.......
![]()
Should you get vaccinated?
Note that views expressed in this opinion article are the writer’s personal views and not necessarily those of TrialSite by Steve KirschI always gettrialsitenews.com
И како преживеал?