Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Го имаме победникот! Затворете ја темата.Од Pfizer се умира.
Роднина мој почина, а гледам има и други случаеви...
Не мора одма, ама 5-7 дена и може ќе те стрефи.
Ако ти даваат Фајзер, ќе им кажеш - не благодарам.
Само во рамки на фамилијата може се испиени толку..@Igorcemk
Ова со Парацетамолот сум прилично сигурен дека си грешка, 1:10 000 шанси за смртСамо во рамки на фамилијата може се испиени толку..
Инаку за вакциниве, се вакцинирав со фајзер. Самото тоа што за некој возрасни групи е дискутабилно што е помалку ризично, ти кажува дека нешто не е у ред и вајда заклучокот ќе се донесе по пандемијата. За мене 2-3 дена да си аут после секоја доза, значи 6 дена се на се и истото да го толкуваат доктори како нормална реакција ми е лудост
Баш ги гледав бројките од израел, за тинејџери миокардит 1 во 3до 6000 случаи. Превисока бројка за вирус кој и онака тешко го фаќаат и не им прави никакви проблеми.
Мислам не е океј да се мешаат тие работи, ефектот на аналгин и парацетамол е реално доста слаб, со тоа и нуспојавите се послаби. Парацетамол се пие за воспаление после тренинг што се вика. Реакцијата од вакцината е далеку, далеку посилна.Malku neubo se izraziv. Mislev na neposakani reakcii od koi moze da se pocine. Neli toa e i slucajot so vakcinite.
Inace za vakcinite: Mal e brojot koi posle vakcinata se 1-2 dena vo aut. I toa kaj nekoj pocesto ima ka nekoj pomalce.
Во петок има итен состанок на ФДА па баш ме интересира што ќе заклучат.Одлично, каде да си ја подигнам наградата?Го имаме победникот! Затворете ја темата.
zasto nekoj sega da (indirektno) me prinuduva da se vakciniram ili ako ne... separatizam do max... no travels... no normal life... ko na vremeto crncite sto ne smeele vo avtobus da vlezat... wtf... И како преживеал?ДАЛИ ДА СЕ ВАКЦИНИРАТЕ?
Претприемач и успешен бизнисмен во hi-tech, Steve Kirsch :
Јас секогаш се вакцинирам. Се вакцинирав наполно со Модерна вакцината. И моите три ќерки се наполно вакцинирани.
Неодамна осознав дека овие вакцини веројатно убиле барем 25 иљади Американци - податок кој го потврдив на три различни начини - и инвалидизирале или онеспособиле уште еден милион. И само сме на половина до финишот.....
Во овој текст ќе објаснам што научив и осознав откако се вакцинирав, што тотално ми го промени мислењето за вакциниве.......
![]()
Should you get vaccinated?
Note that views expressed in this opinion article are the writer’s personal views and not necessarily those of TrialSite by Steve KirschI always gettrialsitenews.com
И како преживеал?