Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бидејки членот што го цитирав навива за Арсенал. Никаков хејт спрема клубот, од кога испадна Динамо од ЛЕ Арсенал ми беше фаворит за титула за пак да ги гледам во ЛШ.A so pa Arsenal tolku go zema za primer. Moze i Celzi ke ima 20 porazi, em ke lapa pari em plus Roman uste po 200 milioni gratis ke dade narednata sezona.
Da ne se pravime deka ne pamtime sto e predvesnik na ovie sranja uste 2004 godina
Sent from my SM-A217F using Tapatalk
Баш еј, пресметуваат кој колку пари ќе земе, ко за нив да се работиОвие што ја поддржуваат лигава да се милијардери ќе ги разберам.
Znaci ti si rasist amerika i evropa moze a crncite od afrika neka sutirat kamenja tamu vo krokodilite?Европа и Јужна Америка има фудбалска историја огромна, традиција огромна.
Европа е центарот на фудбалот во светот. 5 ултра јаки лиги, Лига на Шампиони што е најгледана во свет итн. Јужна Америка има фанатици, Бразил и Аргентина живеат за тој фудбал и тие 90 минути. Веќе јаки лиги (бразил и Аргентина). Значи квалитетот, историјата и традицијата во Европа и Африка не може да се спореди.
Од Африка едина екипа што ја знам е Кајзер Шерифс и тоа ги знам од кладилница и фифа.
Ти текиња? Споредба не моеш да правиш околу квалитетот и условите помеѓу Европа и Премиер Лигата па и Руско Првенство или Украинско првенство со ЈАР, Камерун, Нигериа итн.
Едноставно африка вода нема во некој предели не пак инфраструктура да има каква што имаат утепани држави како Македонија, Албанија, Косово, Бугарија, Романија итн.
Огромна е разлика на култура, менталитет, традиција, историја итн. Не можеш фудбалски да ги мериш Африка со Европа.
Супер Лига во Африка како континент би го дигнала квалитетот на фудбалот во Африка.Znaci ti si rasist amerika i evropa moze a crncite od afrika neka sutirat kamenja tamu vo krokodilite?
На сите оние вработени во клубовите чиј буџет ќе биде намален заради скратувањето на добивките од домашното првенство, ТВ правата, европските натпреварувања, итн. Посебно ќе бидат погодени тимовите во Англија, Шпанија и Италија.На кои илјадници луѓе загрозува финансиска стабилност?