Треба да се спроведе. Не гледам ништо лошо во тоа домаќинствата што ќе отворат врата да бидат покосени од вирусот и со животите на блиските да си ја платат шиптаризацијата што ќе произлезе од шарадата во која статирале за својата партија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе види, веќе си има официјален документ на кој 80.000 граѓани се изјасниле дека се Бугари.
Или Блгари. Пошто сеа нели ги вреѓа тоа Бугари.
Може, зошто да не. Личната карта со двоглед ќе ја читаат.Vo teski vreminja, teski odluki se nosat. Ako ne sakas doma i dvorot, vlezot ke zavrsi rabota. Ke si drzite 2 metra rastojanie, maski, narakvici i gotova rabota. Ne gledam problem tuka osven nasla mi se mana.
Ме интересира од правен аспект шо би било ако се соберат 5000 луѓе и на нотар изјават дека го бојкотираат пописот, затоа шо Заменик директорот на ДСЗ изјави дека со 1000 луѓе бојкот, ска попис. Еве јас еден, па нека ме казнат се да им ебам.
Мене повеќе од правен аспект ме интересира групна тужба против државата на чело со ЗЗ и овој копукот Симовски, што во време на корона свесно го загрозуваат здравјето на граѓаните. Најмалку што можеше е да ги вакцинираат сите оние луѓе што се пријавиле да попишуваат ама изгледа немаат намера за тоа
Ама вие не разбирате дека „бугарите“ не се овде или ептен мал процент кој не се снашол со работа во ЕУ,Абе види, веќе си има официјален документ на кој 80.000 граѓани се изјасниле дека се Бугари.
Или Блгари. Пошто сеа нели ги вреѓа тоа Бугари.
Додека македонците се расправаат и исправаат криви дрини че си го истераат пописот и че бидат на процентот (дури и повеќе) што го посакуваат. После овде пак ќе изиграваме генерали "можеби требаше да се попишиме".![]()
Ти мислиш дека резултатот од пописот е веќе договорена работа помеѓу СДСМ и ДУИ или не?
Колку повеќе мислам толку повеќе сфаќам дека "биртијава" на држава не личи, само то е...![]()