Попис 2021

• Креатор на темата Креатор на темата Ireal
  • Време на започнување Време на започнување
Треба да се спроведе. Не гледам ништо лошо во тоа домаќинствата што ќе отворат врата да бидат покосени од вирусот и со животите на блиските да си ја платат шиптаризацијата што ќе произлезе од шарадата во која статирале за својата партија.

Абе види, веќе си има официјален документ на кој 80.000 граѓани се изјасниле дека се Бугари.
Или Блгари. Пошто сеа нели ги вреѓа тоа Бугари.

И ние на времето "помакедончивме" 100-150К Косовари, да не ја доживеат Бугарите истата судбина на крај. И кај нив сликата не е воопшто сјајна, каснат малку со последиците од нивните катастрофални одлуки али во моментов јуришаат кон истата цел. Од овие избори Турската партија изгледа дека ќе одлучува кој ќе прави влада а кој не и ќе се добијат нивно ДУИ. А плус они имаат и х1000 пати поголеми проблеми со Циганите. И секако за крај ОМО Илинден - Пирин до крајот на годината најверојатно ќе стане политичка партија.

Vo teski vreminja, teski odluki se nosat. Ako ne sakas doma i dvorot, vlezot ke zavrsi rabota. Ke si drzite 2 metra rastojanie, maski, narakvici i gotova rabota. Ne gledam problem tuka osven nasla mi se mana.
Може, зошто да не. Личната карта со двоглед ќе ја читаат.:ROFLMAO:

Ама проблем е што јас дома немам маска. Треба да носат со себе (макар користени). :ROFLMAO:

Ме интересира од правен аспект шо би било ако се соберат 5000 луѓе и на нотар изјават дека го бојкотираат пописот, затоа шо Заменик директорот на ДСЗ изјави дека со 1000 луѓе бојкот, ска попис. Еве јас еден, па нека ме казнат се да им ебам.

Ме интересира од правен аспект шо би било ако се соберат 5000 луѓе и на нотар изјават дека го бојкотираат пописот, затоа шо Заменик директорот на ДСЗ изјави дека со 1000 луѓе бојкот, ска попис. Еве јас еден, па нека ме казнат се да им ебам.

Мене повеќе од правен аспект ме интересира групна тужба против државата на чело со ЗЗ и овој копукот Симовски, што во време на корона свесно го загрозуваат здравјето на граѓаните. Најмалку што можеше е да ги вакцинираат сите оние луѓе што се пријавиле да попишуваат ама изгледа немаат намера за тоа

Мене повеќе од правен аспект ме интересира групна тужба против државата на чело со ЗЗ и овој копукот Симовски, што во време на корона свесно го загрозуваат здравјето на граѓаните. Најмалку што можеше е да ги вакцинираат сите оние луѓе што се пријавиле да попишуваат ама изгледа немаат намера за тоа

Има куп апаратчици низ системот кои под службена должност треба да влијаат врз вакви одлуки, во најмала рака да укажат, не се само тие двајца.

Абе види, веќе си има официјален документ на кој 80.000 граѓани се изјасниле дека се Бугари.
Или Блгари. Пошто сеа нели ги вреѓа тоа Бугари.
Ама вие не разбирате дека „бугарите“ не се овде или ептен мал процент кој не се снашол со работа во ЕУ,
се знае зошто ги зимат пасошите, да фанеш најреало да ги пишуваш сите бугари со бугарски пасош тешко дека би биле многу.

Eве и Албин Курти ја повикува автохтоната дијаспора од територијава да се попише. Доволно говори што е планот и намерата.
После овој попис каде дел ќе бојкотираме дел не може слободно од апарати да се исклучи северниов фиром и барем и оние што имаме тронка надеж дека ќе биде нешто да знаеме на што сме и да биде полесно кон следниот чекор.

Додека македонците се расправаат и исправаат криви дрини че си го истераат пописот и че бидат на процентот (дури и повеќе) што го посакуваат. После овде пак ќе изиграваме генерали "можеби требаше да се попишиме". :)

Додека македонците се расправаат и исправаат криви дрини че си го истераат пописот и че бидат на процентот (дури и повеќе) што го посакуваат. После овде пак ќе изиграваме генерали "можеби требаше да се попишиме". :)

Ти мислиш дека резултатот од пописот е веќе договорена работа помеѓу СДСМ и ДУИ или не?

Ти мислиш дека резултатот од пописот е веќе договорена работа помеѓу СДСМ и ДУИ или не?

Колку повеќе мислам толку повеќе сфаќам дека "биртијава" на држава не личи, само то е... :)

Колку повеќе мислам толку повеќе сфаќам дека "биртијава" на држава не личи, само то е... :)

Ама ако се попишеме одма ќе заличи, претпоставувам...

Последно уредено:
Какво дно од народ сме у пм, сами себе се ништиме тоа е страшно.. затоа и никад сме немале држава и оваа поклон е дадена па затоа вака се понашаме.. Дно дна може за 50 год да напишат комплетно научен труд како да се самоуништи еден народ. Сите што гласата за вемеро и комуњарата луда свака ви част.

Никој к.р не го боли за ФИРОМ, не се работи за бојкот. А подобро и да се навикнете на идниот премиер на Северна Илирида, господинот Албин Курти

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom