--- надополнето: 23 септември 2013 во 18:34 ---
Ко посран е!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ко посран е!
Девојко. Само да појаснам. Дали ваква штикла, или штикла со платформа изгледа курвинско ? По грдо нешто од штикла со платформа нема кај девојка, вакви штикли ( не лаковани ) се преубави, не толку долг шпиц, али штикла висока е права штикла, + кај послаба елегантна девојка што знае да ги искомбинира како што треба сотјат преубаво. Од носење вакви се плашат нафатирани идиотки кои реално гледано стилот им е измеѓу 2 порнича. Вие 100% носите од оние бабинскине по 10 сантими ебате, или некоја дебела ги носи или баба некоја.... без навреда.
![]()
Или имате по 17 години па нешто дрндате за стил, а уште не сте излезени од скејтерските години... патиче нели фураме, знаеш лабави сме ... ве молам .. фала.
Peja989 ти ко да имаш фетиш на женски чевли, ебате...(само тоа го постираш)
Инаку да си ги одбранам балетанките... За девојка која не знае да оди на штикли, а мора да е дотерана за работа (никако патики) балетанките се спас.
Тенкјуверимач...
Мажи коментираат за тоа колку се убави и секси штиклите?
Носете си ги!
Мажи коментираат за тоа колку се убави и секси штиклите?
Носете си ги!
Мене ми е чудно што постојат мажи што знаат што е платформа на штикла. Јас поима немам ни како треба да изгледа тоа чудо.
Иначе Indigo, типот со четката и ѕвездите е астрофизичар, еден од одговорните за роверот Кјуриозити на Марс и фризурата е наменска. Онака офтопик.
Бугарска штикла у наш превод.Исто! Сега прв пат разбрав дека тој збор го има за нешто што е поврзано со штикли.![]()