Апсурдни модни трендови

У пракса се лиже нога без да и ја ставиш во мед.

Какви комбинации правиш, сега го сврте муабетот дека одлично изгледа тетоважа со балетанка...а со друго онака, па дури и да не изгледа убово. Мислам, глупости. Нема жива сила на светов што може да ме убеди и да ми докаже дека девојка изгледа подобро на балетанка одколку на штикла.

НАДОПОЛНЕТО:

Еве на што налетав случајно...колку посекси би била на балетанка.
lila11.jpg

Јас немам ништо против, кажувам што ми е грдо. Исто како што ми се грди и овие чизмиве цело лето што ги носеа.

На Лила штиклите и се must have, оти без нив е многу, многу ниска. Но, висока девојка може, а и не мора да се гњави на штикли.

Леле мене не ми се јасни девојчињата што ги носат летно време тие шалварите. Буквално како посрани ми се. Нема ли добра фармерка/панталони да се стегнеш, да истакнеш задник, нога... тие шалвари облекле... Како тие булите ми се што продаваат сирење/урда на пазар.

:cuc:

Мразам тесни стегнати фармерки што пукаат на г'зот! Сакам комотно да се чувствувам. Не носам шалвари што висат до колена, ама широки панталони да

Neon boi, mng bea in letovo which is odvratno.
Neon nokti, neon fustani, neon stikli pa duri i ombre u neon boja. Bljak.

Sto se raspravate za baletanki, ne se nov moden trend uste ja mala koa bev postoea, znaci pred 10 god.

Мразам тесни стегнати фармерки што пукаат на г'зот! Сакам комотно да се чувствувам. Не носам шалвари што висат до колена, ама широки панталони да

Добро, не мора да е толку стегнато, и јас сакам тренерки и широко, ама оние шалварите...буквално како посрани, навистина не можам да ги разберам. Не мора да се стегаме, ама па и не мора да се опуштаме до толку. :)

Избледени/искинати фармерки, Air Max-ерици у комбинација со фармерка и кошула, хибриднине старка-штикли.

Маскирно во била која варијанта, на машко или женско...
И длабоко деколте кај девојки ми е сељачки крајнооо

Ми се повраќа кога ќе видам вакво ланче, па и уште ако е за дневно кафе.. перверзии

tumblr_mktf6ugDJX1r3r46po1_r1_500.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom