@Fluffy_bunny
Зајко кокорајко
- Член од
- 24 декември 2020
- Мислења
- 1.849
- Поени од реакции
- 2.395
Да, во контра на празен гол статива погодија.
Ја кажују у глобалу, затој што прочита за Олимпијаду га оставиле прв тим и овој им бил комбиниран.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, во контра на празен гол статива погодија.
Абе океј си се. Се трудат и се борат. Тоа е битно.Ја кажују у глобалу, затој што прочита за Олимпијаду га оставиле прв тим и овој им бил комбиниран.
Натпреварите со Франција беа квалификациски дуели, Србија одсекогаш имала играчи само им фалела организација, ние имаме организација немаме играчи, моментално во ростеров имаме само 1 класичен среден бек, а тоа е Горан Крстевски со 2 пати оперирано колено на 20 години, види србите со какви играчи располагат, Кукич средниот нивни искина со Французите, мастерклас. Во одбрана исто така се добри, со чело на Абутович и Марсенич.Гледајте што се случува со Србите,по анганжманот на Тони Џерона.
Се пропородија, и тоа со далеку поскромен состав.
Со Франција какви партии дадоа ( без разлика што се пријателски ), ете ја растурија и Грција со 10 парчиња.
Грција, шо не победи нас, кога бевме фаворити ( барем, на хартија ).
IHF | Update on the situation of Cape Verde
The International Handball Federation (IHF) has been informed today that two positive cases have been recorded in the delegation of Cape Verde. The players concerned have been immediately isolated according to the Egypt 2021 COVID-19 Medical Precaution Plan. The Handball Federation of Cape...www.ihf.info
службено ќе ја добијат Германија 10-0.Уф уф уф, нека се молат Унгарците дека овие не играле на минатата.... А Германија ништо чудно со маски да им излезат![]()
Кун Агуеро VS Коло Туре - Светско првенство во фудбал Германија 2006Пробај па заобиколи го
![]()
3Колку екипи идат даље од група? 2 или 3?
Скроиле некои набрзинка, не очекуале дека ќе идат на првенство.Добро што прават со дресовиве? Сега црно бела комбинација...
дресовите се најдобро што излегло од кај нас за ова првенство.Добро што прават со дресовиве? Сега црно бела комбинација...