НБА сезона 2020/2021

Кои тимови ке изборат плеј ин или плеј оф, покрај овие сигурните (ЛАЛ, ЛАК, ЈЏ, ДН, МБ, БС, МХ, БН)

• Вкупно гласачи
    101
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро, освен ТNT, некоја друга национална (било каква) пренос да дава?
Сега најде на IPTV да не ми ја пушта TNT :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

Добро, освен ТNT, некоја друга национална (било каква) пренос да дава?
Сега најде на IPTV да не ми ја пушта TNT :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:
NBAbite точка ком :)
Таман се вклучив и судииве гледам судат педерски у корист на Бруклин.

NETS KE GI OTEPAAT NA BAKS VECERVA.
Vrzete si gi Harden plus i Nets da pobedat i svirkajte si. UTAKMICAVA VOOPSHTO nema da bide kompetitivna, KD i bradata ke mu ja ebat majkata na posraniot grk i posraniot Midelton.
Харден помина бато (ваљда сингл го уплати), а се надевам и Бруклин пошто и онака играат претпазливо и едните и другите... (што на крај на некој тим ќе му се удри од глава. Ептен спор натпревар, баш гејм 7).

br 2 vo ligava e James Harden duri sosema blisku e do KD moze i broj 1 da e bradata. Prvo i vtoro mesto go delat KD & bradata vo sekoj slucaj. Zaedno vo ekipa toa e ubistveno.
Автоматски споено мислење:

Bradata ke bide Finals MVP

Hahahahahahaaaaaaaaaaaaa

Се виде колку е брадата број 2, не постоеше нит денес, нит претходните мечеви. Дурант реално имаше мала помош само од Браун и Грифин
Автоматски споено мислење:

Харден и Харис промашија милион чисти тројки, тоа е причината за поразот

Каква машина е дурант, не е реално. Најдобар играч моментално во лигата, што и да биде
Џабе, требаше да изгубат во регуларниот дел од натпреварот. Вака и во продолжение без идеја... бакси 3-4 напади немаа реализирано, наместо да го искористат тоа со шутеви од полудистанца успеаа и тие да убијат 2-3 натпревари со ред и без погодок на само 2 разлика не може да очекуваш било што.

Грешката е направена во 6 натпревар, после онаков 5 натпревар каде сите се исцрпија или одиш ALL IN и ако можеш да направиш изненадување на гостински терен или ГИ ОДМАРАШ тотално дјурант и харден, едноставно не го играат натпреварот и чао.
Играј си потоа 7 натпревар па шта буде.

Бакси заслужено си одат понатаму. Без разлика што немаат тренер за ПО и што Миделтон денес добро изигра сепак за крај сезона и титула треба да му донесат нешто вгодина на Јанис (Миделтон аут, некој подобар играч за ПО ин).

Од др страна, сите се здрави, немаат проблем со повреди, играат физички баскет + кога ќе им тргне шут имаат и голем број на погодени тројки, нема да ме изненади и титула на крај (како што тргнало со повредите кај другите тимови).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom