Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
NBAbite точка комДобро, освен ТNT, некоја друга национална (било каква) пренос да дава?
Сега најде на IPTV да не ми ја пушта TNT![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Жив, здрав!!!NBAbite точка ком
Таман се вклучив и судииве гледам судат педерски у корист на Бруклин.
Харден помина бато (ваљда сингл го уплати), а се надевам и Бруклин пошто и онака играат претпазливо и едните и другите... (што на крај на некој тим ќе му се удри од глава. Ептен спор натпревар, баш гејм 7).NETS KE GI OTEPAAT NA BAKS VECERVA.
Vrzete si gi Harden plus i Nets da pobedat i svirkajte si. UTAKMICAVA VOOPSHTO nema da bide kompetitivna, KD i bradata ke mu ja ebat majkata na posraniot grk i posraniot Midelton.
br 2 vo ligava e James Harden duri sosema blisku e do KD moze i broj 1 da e bradata. Prvo i vtoro mesto go delat KD & bradata vo sekoj slucaj. Zaedno vo ekipa toa e ubistveno.
Автоматски споено мислење:
Bradata ke bide Finals MVP
Џабе, требаше да изгубат во регуларниот дел од натпреварот. Вака и во продолжение без идеја... бакси 3-4 напади немаа реализирано, наместо да го искористат тоа со шутеви од полудистанца успеаа и тие да убијат 2-3 натпревари со ред и без погодок на само 2 разлика не може да очекуваш било што.Каква машина е дурант, не е реално. Најдобар играч моментално во лигата, што и да биде
NETS KE GI OTEPAAT NA BAKS VECERVA.
Vrzete si gi Harden plus i Nets da pobedat i svirkajte si. UTAKMICAVA VOOPSHTO nema da bide kompetitivna, KD i bradata ke mu ja ebat majkata na posraniot grk i posraniot Midelton.
Harden vecerva ke gli iskine na Baks. Veruvajte mi na zbor