Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некако пасивен е денес КД, многу малку ја бара топката а и Кајри доста ја испозамара, топка не прими човекот.Прилично накурчени се Кајри и Дурант. Се надевам ќе си го задржат менталитетов и ќе истуркаат до финале.
Фана ритам сга, ќе биде заебано за БостонНекако пасивен е денес КД, многу малку ја бара топката а и Кајри доста ја испозамара, топка не прими човекот.
Трета четвртина Дјурант ги избриши, а Кајри цел натпревар ги толчеше со тројки од пола терен скоро (7 тројки даде) + влезови. Очигледно сакаше да ги поздрави сите во Бостон (ако немаше навијачи во сала)Se napali Kajri ko mlad majmun zdravjeto im go zema.Rano e da se kaze ali ova deluva sosema dobro, i da ne im treba Harden u nikoj slucaj.
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Не ја гледав оваа утакмица, ама ја гледав претходната. Едвај дишеше Лука, многу неспремен влезе во сезоната. И имал изјава никогаш не бил мускулест тип. Да друже, никогаш не си бил, но треба да бидеш ако сака да одиш напред. Се нервирам кога гледам типови како Јанг и Вилијамсон растураат, овој упола од лани. Па и кај е оној пациентот Порзингис, не ми е јасно како е нонстоп повреден на онаа негова конструкција. На крај ќе бидат во право навивачине на Knicks што го свиркаа на драфтот, ни 30% од потенцијалот нема прикажано.Види го Дончич колку се угоил, газ и бутини ко Шекил и Баркли направил. Едвај трча, дупло е понеексплозивен од лани. Ако си ја усере кариерата ради балкански менталитет би одел да го тепам со тегла ајвар по глава.
Бруклин и Клиперс се доста нафурани и сезонава ќе биде прилично тешка и неизвесна и нема да биде така лесно до прстен како минатава сезона.