Kajgana Shop (shop.kajgana.com)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Направете соработка со Бункер стрип книжарата они немаат сајт за онлај продажба.

И се надевам ќе има апликација за телефони и таблети па кога има некој нови работи да стигаат нотификации.

@Acid не бев сигурен, каде да го пишам ова, од десна страна што се појавуваат овие реклами, за спортска опрема и справи кога ќе кликнам на линкот ме носи кај што треба, а за компјутерска галантерија не ја лоадира страната. Дали е само кај мене ова или е грешка?

кајгана шоп.png

@Acid не бев сигурен, каде да го пишам ова, од десна страна што се појавуваат овие реклами, за спортска опрема и справи кога ќе кликнам на линкот ме носи кај што треба, а за компјутерска галантерија не ја лоадира страната. Дали е само кај мене ова или е грешка?

Прегледај го приврзокот 282504
Фала ти, ќе го средиме :)

Вака на мобилен ми отвара

Attachments

• Screenshot_20210207-174149_Chrome.jpg
    Screenshot_20210207-174149_Chrome.jpg
    250,7 KB · Прегледи: 41
Зошто овој производ е поскап дури и од Аnhoch?
Сакам ова да нарачам и ајде викам ќе видам и во Setec, Neptun или Aнхоч дали го има во Тетово бидејќи блиску ми е одма ќе го имам уште дента не ми се чека. Е сега чудно ми падна го има во Аnhoch и е доста поевтин. Во Аnhoch го нема достапен во Тетово.

Сакам ова да нарачам и ајде викам ќе видам и во Setec, Neptun или Aнхоч дали го има во Тетово бидејќи блиску ми е одма ќе го имам уште дента не ми се чека. Е сега чудно ми падна го има во Аnhoch и е доста поевтин. Во Аnhoch го нема достапен во Тетово.
Тоа веројатно го знаат само они :)
Можда ги добиле гратис со некоја друга нарачка, може чистат залиха, може е нешто сосема друго - но, што и да кажам би било само претпоставка. И јас го видов завчера во Анхоч и стварно ме зачуди цената, која е далеку пониска дури и од онаа што ние ја добиваме од нашиот добавувач.

Патем, мамички, од денес имаме нова категорија за деца! :)

Татковците не купуваат и не се на форумов?
Мада, и тоа шо викаш, мама разгледува, тато кешира.

Татковците не купуваат и не се на форумов?
Мада, и тоа шо викаш, мама разгледува, тато кешира.
Очигледно беше шала на сметка на „мамички“ рекламите на Facebook, не си во тек изгледа :)
Секако дека делот е наменет за родители (мажи и жени) :)

Тоа веројатно го знаат само они :)
Можда ги добиле гратис со некоја друга нарачка, може чистат залиха, може е нешто сосема друго - но, што и да кажам би било само претпоставка. И јас го видов завчера во Анхоч и стварно ме зачуди цената, која е далеку пониска дури и од онаа што ние ја добиваме од нашиот добавувач.

Ок те разбирам но еве и на официјалниот Мi store во Македонија е со снижена цена. Дури и првичната цена била пониска.

Последно уредено:
Ок те разбирам но еве и на официјалниот Мi store во Македонија е со снижена цена. Дури и првичната цена била пониска.
Те разбирам, меѓутоа прилично е едноставно. Hi tech (Mi Store) се добавувачи на тие продавници што ги наведе со пониска цена за есктендерот, па затоа и цените им се такви. На нашите добавувувачи за Xiaomi, за овој производ набавната цена е повисока, а со тоа и крајната цена.

На останатите производи, цените кај нас се најчесто поевтини или исти.

И двата добавувачи се авторизирани увозници на Xiaomi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom