Woke и cancel култура, SJW, safe spaces, политичка коректност...

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Море пуштајте им на децата Весна Змијанац и Драгана Мирковиќ уште од мали…!
Раат ќе си бидете…
Баш ова слушаат македонскиве педерлана. Строго рап слушање, рапер педер уште немам сретнато.

Баш ова слушаат македонскиве педерлана. Строго рап слушање, рапер педер уште немам сретнато.
Лил Наз Екс, Тајлер д Криејтор

Има и други што не се на отворено геј ;)

Лил Наз Екс, Тајлер д Криејтор

Има и други што не се на отворено геј ;)
Мислев во Македонија и хардкор рапери не вакви поп-рап њу-скул гомна.
Музика за белци..не црнци малоумни
Друже слушај ги тие горилите што се дерат по сатаната, што да ти кажам. Ако не сакаш црнци слушај европски рап и така новото е подобро тука. Јас не сум расист и кур ме боли дали се црнци или белци, се дури ми се допаѓа музиката.

Мало потсетување за сите што поддржуваат мигранти за кого да навиваат во новава војна.
386147583_284532484428787_2283976688653221811_n.jpg

Мало потсетување за сите што поддржуваат мигранти за кого да навиваат во новава војна.
386147583_284532484428787_2283976688653221811_n.jpg

никој не ги прашува овие. Сатанистите се позади мигрантите.

Мислев во Македонија и хардкор рапери не вакви поп-рап њу-скул гомна.

Друже слушај ги тие горилите што се дерат по сатаната, што да ти кажам. Ако не сакаш црнци слушај европски рап и така новото е подобро тука. Јас не сум расист и кур ме боли дали се црнци или белци, се дури ми се допаѓа музиката.
Има христијански метал, барај такво. А не амузикални дебили кој најголем достиг е полугзо формирање рима за кучки пари банди и трава. Модата им е ружна и педерастична.

The new face of the GAA
How can any Irish woman stand for this insult?

(Warning: this post contains sexual content that was posted publicly.)

This is a woman, according to the law in Ireland.

Thanks, Self ID! Between the old sacred class and the new one, I guess we just have to give up hoping that Ireland will ever treat women with any respect.

This person is not the same sex as my mum, my daughter or any other woman alive. He is certainly not the same sex, and is far older, than the girl with whom he’s playing a contact sport.
How can Irish women put up with this insult? Why aren’t Irish men standing up for them? What the fuck has happened to my country?

The new face of the GAA
How can any Irish woman stand for this insult?

(Warning: this post contains sexual content that was posted publicly.)

This is a woman, according to the law in Ireland.

Thanks, Self ID! Between the old sacred class and the new one, I guess we just have to give up hoping that Ireland will ever treat women with any respect.

This person is not the same sex as my mum, my daughter or any other woman alive. He is certainly not the same sex, and is far older, than the girl with whom he’s playing a contact sport.
How can Irish women put up with this insult? Why aren’t Irish men standing up for them? What the fuck has happened to my country?
Абе не си нормален! Ми се згади се од сликиве !

Абе не си нормален! Ми се згади се од сликиве !
Ова иде и кај нас, ако не се свестиме додека има време.
Колегите на Шеки и лгбтп култистите не запираат со работа.
Автоматски споено мислење:

F76roeDa8AAPyVh

Ова иде и кај нас, ако не се свестиме додека има време.
Колегите на Шеки и лгбтп култистите не запираат со работа.
Автоматски споено мислење:

F76roeDa8AAPyVh
Ако сработат како што сработија за Ју-Ес-Еј и Украина… :pos:

Туку за ваква агенда ќе треба од самите северџански редови да почнат! Таму не можат семе да фрлат, па што останува за нормалниот остаток во државава…

Ќе ги пуштаат вака на ланец по потреба кога ќе треба да се лае нешто, да помине карванот..
Ич не им се секирам..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom