Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 11.079
- Поени од реакции
- 27.579
Баш ова слушаат македонскиве педерлана. Строго рап слушање, рапер педер уште немам сретнато.Море пуштајте им на децата Весна Змијанац и Драгана Мирковиќ уште од мали…!
Раат ќе си бидете…
Лил Наз Екс, Тајлер д КриејторБаш ова слушаат македонскиве педерлана. Строго рап слушање, рапер педер уште немам сретнато.
Музика за белци..не црнци малоумниБаш ова слушаат македонскиве педерлана. Строго рап слушање, рапер педер уште немам сретнато.
Мислев во Македонија и хардкор рапери не вакви поп-рап њу-скул гомна.Лил Наз Екс, Тајлер д Криејтор
Има и други што не се на отворено геј
Друже слушај ги тие горилите што се дерат по сатаната, што да ти кажам. Ако не сакаш црнци слушај европски рап и така новото е подобро тука. Јас не сум расист и кур ме боли дали се црнци или белци, се дури ми се допаѓа музиката.Музика за белци..не црнци малоумни
никој не ги прашува овие. Сатанистите се позади мигрантите.Мало потсетување за сите што поддржуваат мигранти за кого да навиваат во новава војна.
Овие се продолжена рака на сатанистите.никој не ги прашува овие. Сатанистите се позади мигрантите.
Има христијански метал, барај такво. А не амузикални дебили кој најголем достиг е полугзо формирање рима за кучки пари банди и трава. Модата им е ружна и педерастична.Мислев во Македонија и хардкор рапери не вакви поп-рап њу-скул гомна.
Друже слушај ги тие горилите што се дерат по сатаната, што да ти кажам. Ако не сакаш црнци слушај европски рап и така новото е подобро тука. Јас не сум расист и кур ме боли дали се црнци или белци, се дури ми се допаѓа музиката.
Абе не си нормален! Ми се згади се од сликиве !
The new face of the GAA
How can any Irish woman stand for this insult?
(Warning: this post contains sexual content that was posted publicly.)
This is a woman, according to the law in Ireland.
Thanks, Self ID! Between the old sacred class and the new one, I guess we just have to give up hoping that Ireland will ever treat women with any respect.
This person is not the same sex as my mum, my daughter or any other woman alive. He is certainly not the same sex, and is far older, than the girl with whom he’s playing a contact sport.
How can Irish women put up with this insult? Why aren’t Irish men standing up for them? What the fuck has happened to my country?
Ова иде и кај нас, ако не се свестиме додека има време.Абе не си нормален! Ми се згади се од сликиве !
Ако сработат како што сработија за Ју-Ес-Еј и Украина…Ова иде и кај нас, ако не се свестиме додека има време.
Колегите на Шеки и лгбтп култистите не запираат со работа.
Автоматски споено мислење: