UEFA Champions League - Season 2020/21

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
@Acid нека ти биде овој прва занимација после одмор.
Јас можам на тебе да ти бидам занимација, ако те начекам негде у дрес на Челси. Јас ќе бидам Дрогба, ти Тами Абрахам.

И доста го замарате Ацид како пичиња некои, остај те го човекот на мира со вашиве глупости. Ако имаш проблем - реши го сам, не да го викаш Ацид одма, како мама да ти е.

Последно уредено:
Врв е што за секој нов член што ќе се зачлени, староседелциве обвинуваат дека е дупли профил. :eek:

Врв е што за секој нов член што ќе се зачлени, староседелциве обвинуваат дека е дупли профил. :eek:

Само тие нови членови што бараат прераскажани лектири не се дупли.

Само тие нови членови што бараат прераскажани лектири не се дупли.

Секако тие се тролови. Треба да немаш грам памет, да веруваш дека некој на форум ќе ти најде содржина од прераскажана лектира. Не викам дека нема дупли профили од новите членови, ама параноја е за секој да велиш дека е дупли.

Секако тие се тролови. Треба да немаш грам памет, да веруваш дека некој на форум ќе ти најде содржина од прераскажана лектира. Не викам дека нема дупли профили од новите членови, ама параноја е за секој да велиш дека е дупли.
У случајов, е :)

Јас зборував општо, не конкретно за случајот. Низ многу теми се шири паранојата за дупли профили.

Се наоѓаш во подфорум Фудбал, не знам што не ти е јасно.

Тука живееме од дупли профили, мозочни удари, бламови, битолски судии, днопертизи и тн.

Attachments

• 1626869889927.png
    1626869889927.png
    591,5 KB · Прегледи: 19

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom